Echinocțiul de toamnă 2020. Schimbare majoră pentru Raci în carieră. Cum sunt influențate celelalte zodii. Sfatul specialistului

Andrei Cezar 22.09.2020, 15:40
Echinocțiul de toamnă 2020. Schimbare majoră pentru Raci în carieră. Cum sunt influențate celelalte zodii. Sfatul specialistului

Echinocțiul de toamnă este un fenomen astronomic important, iar anul accesta are loc pe 22 septembrie la ora 16:31. Astăzi, ziua este egală cu noaptea pe toată suprafața Pământului, iar din punct de vedere astronomic, trecem la anotimpul de toamnă. Ca orice eveniment de o asemenea importanță, echinocțiul de toamnă aduce schimbări și în plan astral, schimbări ce vor fi resimțilte atât la nivel individual, cât și la nivel de societate. Într-un interviu pentru Impact.ro, astrologul Barbara Băcăuanu a vorbit despre însemnătatea acestui fenomen și cum vor fi influențate zodiile de echinocțiul de toamnă. Iată ce ne așteaptă în perioada următoare.

Echinocțiul de toamnă 2020. Cum sunt influențate zodiile. Sfatul specialistului

Reporter: Având în vedere că ne aflăm în momentul echnocțiului de toamnă, ce efecte ar putea avea acest fenomen asupra unei persoane.

Barbara Băcăuanu: ”Echinocțiul de toamnă este un fenomen astral natural, ciclic, ce are loc în fiecare an la aceeași data. El reprezinta acel moment în care Soarele răsare și apune chiar în punctele cardinale Est si Vest, durata zilei fiind, astfel, egala cu cea a nopții. Din punct de vedere astrologic, echinocțiul de toamnă are loc în momentul în care Soarele își face intrarea în zodia Balantei.

Pentru a putea defini efectele pe care acest fenomen le are asupra unei persoane, el nu trebuie studiat individual, ci corelat și cu celelalte aspecte astrale, care fac diferența și care se reconfigureaza altfel în fiecare an.

Aspectele astrale ale momentului, corelate cu perfectarea echinocțiului, vorbesc despre o perioada în care, deși suntem îndemnați catre noi începuturi și către schimbări, este mai bine sa nu ne grăbim. Înainte de a acționa, ar trebui sa ne întrebam dacă direcția în care dorim sa mergem este si cea pe care sufletul a ales-o.”

R: Cum sunt influențate zodiile de acest fenomen?

B.B:  Berbecilor le este recomandat să pună accent pe propria persoană. Taurilor le-ar face bine o perioadă de retragere și introspecție, în care să se conecteze mai mult la lumea interioara. Gemenii pot avea revelații despre ideea de prietenie, mai ales dacă sunt atenți la anturajul din care fac parte. Racii iși pot schimba cu totul cariera, chiar dacă asta poate însemna renunțarea la un statut. Leii ar trebui să caute soluții la situațiile cu care se confrunta consultandu-se cu un expert, iar Fecioarele să își plătească datoriile înainte de a demara orice nou proiect. Balanțelor le este recomandat să iși clarifice nelămuririle pe care le are cu partenerul. Scorpionii ar trebui să pună accent pe starea de sănătate și să prioritizeze agenda de lucru. Sgetătorii, în plin avant creativ, au nevoie de mai multe momente în care sa se dedice hobby-urilor, iar Capricornii și-ar încarca bateriile acasă, alături de cei dragi. Vărsătorilor le este recomandat să se intereseze, să caute alternative și să învețe mai multe despre ceea ce doresc să facă, iar Peștii ar putea să fie mai calculați cu banii și să își stabilească clar ce este cu adevărat de valoare pentru ei.”

Barbara Băcăuanu, astrolog
Sursa foto: facebook/ Astrolog Barbara Bacauanu

Astrolog: Ne aflăm în mijlocul unei schimbări de avengură, rezultatele se vor vedea mai târziu

R: Echinocțiul de toamnă ar putea aduce schimbări majore la nivel social?

B.B:  ”Echinocțiul anului 2020 face parte dintr-o configurație astrală care sugerează că suntem deja în mijlocului unei schimbări de anvergură, ce are impact atat la nivel personal, cat și de umanitate. Perioada pe care cu toții o traversam mai are până să fie finalizată, iar repercusiunile sale se vor observa cu adevărat peste câțiva ani.”

R: Îm final, ce le recomandați oamenilor pentru perioada următoare?

B.B:  ”Gânduri bune și claritate. Indiferent de ceea ce vine din exterior, adevărata putere este în interior. Corelarea gândurilor înălțătoare cu intențiile pozitive poate schimba realitatea fiecaruia cu una ideală.”

Echinocțiul de toamnă 2020. Schimbare majoră pentru Raci în carieră. Cum sunt influențate celelalte zodii. Sfatul specialistului
Echinocțiul de toamnă 2020. Schimbare majoră pentru Raci în carieră. Cum sunt influențate celelalte zodii. Sfatul specialistului
Urmăriți Impact.ro și pe