Ea este sosia Dianei Șoșoacă. Îi seamănă leit şi ocupă o funcţie importantă

Stan Filon, Radu Oprișan 24.04.2021, 20:06
Ea este sosia Dianei Șoșoacă. Îi seamănă leit şi ocupă o funcţie importantă

Pare greu de crezut, dar Diana Șoșoacă are o sosie! Seamănă ca două picături de apă și au cam aceleași apucături. A noastră are propria bătălie cu campania de vaccinare și cu restricțiile impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus, la fel și a lor are propriile războaie!

Diana Șoșoacă are o sosie în Irlanda de Nord

Vorbim despre ministrul Justiției din Irlanda de Nord, Naomi Long. Seamănă izbitor cu Diana Șoșoacă. În plus, ambele sunt foarte vocale și sunt puternic contestate de colegii lor. În timp ce Diana Șoșoacă spunea de la tribuna Parlamentului că autoritățile vor să șteargă românii de pe fața pământului prin vaccinarea împotriva coronavirusului, deoarece femeile ar rămâne infertile, irlandeză parcă are un război mai întemeiat.

Naomi Long are și ea la rândul său de-a face cu un val de proteste pe fondul nemulțumirilor comunității protestante pro-britanice față de noile bariere comerciale impuse prin acordul post-Brexit dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană. În plus, nici ea nu este de acord cu restricțiile impuse împotriva răspândirii noului virus.

Diana Sosoaca are o sosie in Irlanda de Nord
Diana Sosoaca are o sosie in Irlanda de Nord

Naomi Long este ministru al Justiției

Cum spuneam mai sus, ambele sunt însă puternic contestate de colegii lor. Sosia Dianei Șoșoacă, Naomi Long, a intrat în vizorul Comisiei Juridice a Parlamentului, potrivit fanatik.ro, iar cazul Dianei Șoșoacă pare tras la indigo. Și ea a intrat în vizorul Comisie Jurudice, la sesizarea NPL.

”Încă de la începutul mandatului, conduita doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost una care să onoreze demnitatea funcției, cu toate responsabilitățile care îi incumbă în calitate de reprezentant ales al poporului”, se arată în raport.

În ceea ce privește purtarea măștii de protecție, s-a constatat că Șoșoacă nu a prezentat nicio adeverință medicală care să o scutească de obligativitate. Cu toate acestea, continuă să poarte masca aceea de plastic, motiv pentru care nu a fost primită de colegii săi la Comisia Juridică. S-a iscat un scandal monstru, în urma căruia Diana Șoșoacă a spus că s-a ales cu mai multe vânătăi. A pus piciorul în prag, la propriu, pentru a nu i se închide ușa în nas.

”Cu ocazia dezbaterilor din cadrul Comisiei juridice, și ca urmare a opiniilor exprimate, majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil, că prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat și utilizarea termenilor injurioși și ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Șoșoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcției și solemnitatea activităților parlamentare desfășurate în plenul Senatului.

De ce este acuzată Diana Șoșoacă

Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Șoșoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare reglementate la art. 206 alin. (1) lit.a), c), d) și e) din Regulamentul Senatului, cu modificările ulterioare, respectiv:

a) încălcarea dispozițiilor privind îndatoririle senatorului prevăzute de Constituție și de Legea privind statutul deputaților și al senatorilor;
c) nerespectarea prevederilor Regulamentului Senatului;
d) exercitarea abuzivă a mandatului de senator;
e) comportamentul injurios sau calomniator la adresa unui parlamentar ori a altui demnitar în ședințele de plen, de comisii sau de birou ori în afara acestora, dar cu privire la exercitarea mandatului de senator”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.