Ea este noua iubită a lui Pepe. Şi-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş

Ioana Bucur 12.06.2021, 22:44
Ea este noua iubită a lui Pepe. Şi-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş

Tânără, brunetă și foarte frumoasă. Ea este noua iubită a lui Pepe. Cei doi au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş.

Ea este noua iubită a lui Pepe

După divorțul dureros de Raluca Pastramă, artistul este pregătit pentru o nouă poveste de iubire. Se pare că Pepe și-a regăsit fericirea în brațele unei tinere misterioase. Cei doi au decis că nu mai este cazul să se ascundă de ochii curioșilor, așa că și-au făcut publică relația cu un sărut pătimaș, surprins de aparatele foto ale jurnaliștilor de la Spynews.

Noua iubită a lui Pepe este un cunoscut make-up artist din București. Tânăra a lucrat și ca model, aceeași sursă dezvăluid că Yasmine a defilat pe podiumurile mai multor prezentări de modă.

Ea este noua iubită a lui Pepe
Pepe și noua sa iubită. Sursa foto: Spynews

Pepe, pregătit să devină din nou tată

În urmă cu doar câteva zile, artistul mărturisea, la emisiunea lui Dan Capatos, la Antena Stars, că nu și-a dorit să pună punct căsniciei cu Raluca Pastramă.

„Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Artistul a adăugat că nu este genul de bărbat care să își dorească aventuri, așa că, în momentul în care va întâlni „ceva serios”, nu va ezita să facă marele pas, din nou.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

Despărțirea de solist nu a fost deloc ușoară nici pentru Raluca Pastramă. Tot la Antena Stars, fosta soție a lui Pepe spunea că îi este foarte greu și că încă nu a reușit să își găsească liniștea.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a povestit Raluca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...