Ea este femeia cu cea mai mare gură din lume. Tocmai a intrat în Cartea Recordurilor

Stan Filon 02.08.2021, 14:34

Crezi că soția ta are gura mare? Ei bine, n-ai cunoscut-o pe Samantha Ramsdell, din statul Connecticut. Americanca tocmai ce a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cea mai mare gură din lume! Ce măsuri are gura acesteia, vezi în rândurile de mai jos!

Cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume

Este oficial! Americanca Samantha Ramsdell, din statul Connecticut, este femeia cu cea mai mare gură din lume! Aceasta tocmai ce a intrat în Cartea Recordurilor pentru gura sa care măsoară 6,56 centimetri și ajunge la aproape 10 centimetri atunci când Samantha râde. “Nu m-am gândit niciodată că aș putea să fiu atât de faimoasă pentru gura mea”, a spus tânăra, relatează CNN.

Americanca a știut dintotdeauna că nu este ca celelalte femei, dar acest lucru i-a fost confirmat pe Tik Tok, atunci când foarte mulți fani de-ai săi i-au spus că are o gură neobișnuit de mare. Așa s-a convins femeia că ar trebui să meargă la Cartea Recordurilor, pentru a vedea dacă are într-adevăr o gură unicat în lume.

Ea este femeia cu cea mai mare gura din lume
Ea este femeia cu cea mai mare gura din lume

Femeia cu ca mai mare gură din lume este cântăreață

Așa a aflat că dimensiunile gurii sale au propulsat-o pe prima poziția în lume! Urmăritorii săi de pe Tik Tok au fost intrigați atunci când au văzut că femeia poate mânca trei gogoși în același timp! În ciuda faimei pe care i-au adus-o filmările postate pe internet, ea spune că nu a fost întotdeauna distractiv să citească toate comentariile internauților, deoarece multe erau jignitoare. Și-a adus aminte astfel de copilărie când era ținta multor glume răutăcioase.

Acum are 31 de ani și este urmărită de nu mai puțin de 1,7 milioane de oameni pe Tik Tok, dar se poate lăuda cu cea mai mare gură din lume! “Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, a precizat Samantha, care speră ca într-o zi să devină cunoscută și pentru umorul ei, dar și pentru calitățile sale de cântăreață. Ar dori să aibă propriul său show de televiziune.