Ea este cea mai tânără bunică. La doar 30 de ani are deja nepot. Foto

Iancu Andreea 26.03.2022, 14:55

Kelly Healey se mândrește cu statutul de cea mai tânără bunică. La doar 30 de ani, femeia are deja un nepot. Fiica sa, Skye Salter, în vârstă de 17 ani, a făcut-o să se bucure de venirea pe lume a unui băiețel, Bailey, care a împlinit deja vârsta de 3 ani. Tânăra bunică a avut o experiență de viață asemănătoare cu cea a fiicei sale.

Cea mai tânără bunică din Marea Britanie. Are deja un nepot la 30 de ani

Astăzi, Kelly Healey se bucură de frumoasa vârstă de 30 de ani, dar și de faptul că a devenit cea mai tânără bunică din Marea Britanie. Fiica sa, Skye Salter, în vârstă de 17 ani, are un fiu, Bailey, în vârstă de 3 ani. Tânăra bunică a devenit mamă pentru prima oară când era doar o adolescentă și are în prezent cinci copii, iar Skye pare să îi fi urmat exemplul. În 2018, fiica sa Skye aducea pe lume un fiu, pe când avea doar 14 ani.

„Nu mă așteptam să aflu că voi deveni bunică când încă aveam 26 ani. Dar nu avea rost să o mai cert pe Skye pentru greșeala făcută în legătură cu metodele contraceptive. Faptul era deja consumat. Tot ce putea facem era să îi ofer toată dragostea și sprijinul meu. Ca mamă, trecusem deja prin așa ceva”, a povesti Kelly pentru The Sun.

Ea este cea mai tânără bunică din Marea Britanie, la doar 30 de ani
Cea mai tânără bunică din Marea Britanie, la doar 30 de ani, alături de fiica sa și nepotul ei

A aflat că este însărcinată printr-o întâmplare

Adolescenta a fost surprinsă de vestea că este însărcinată și a ajuns la medic pe când se afla în cea de-a 36-a săptămână de sarcină. Skye locuia alături de tatăl său și de mama vitregă în vestul Londrei atunci când a aflat vestea. Pentru că urma să meargă la medic pentru a apela la o metodă contraceptivă, Skye a făcut și un test înainte de primul său control ginecologic. Adolescenta a aflat astfel că era, de fapt, însărcinată.

„Am rămas surprinsă. Am avut un sentiment dubios că aș putea fi însărcinată, tocmai de aceea am vrut să fac un test de sarcină. Tatăl copilului este un tânăr de vârsta mea din același oraș. Mereu am avut menstruație întârziată. Prin urmare, nu m-am gândit prea mult la asta atunci când nu mi-a venit menstruația”, a spus Skye.

Tânăra a ajuns la medic cu doar câteva săptămâni înainte de a naște

Pentru că s-a confruntat mereu cu dereglări ale menstruației, tânăra nu s-a gândit că ar putea să fie însărcinată atunci când ciclul a întârziat să apară. Skye i-a povestit mamei sale vitrege despre cele întâmplate, iar aceasta a mers cu ea la medicul ginecolog de urgență. Avea să descopere că este însărcinată inițial în 25 de săptămâni, conform calculelor făcute de la ultima menstruație. Prima ecografie însă stabilea că sarcina era avansată deja de 8 luni.

„Nu îmi venea să cred. Mai aveam doar câteva zile până aveam să devin mamă. Cu doar câteva săptămâni înainte eram prezentă la orele de sport de la școală și mă cățăram pe munți”, a mai menționat Skye.

Străbunica tinerei, cea mai tânăr femeie cu nepot, la 48 de ani

Avortul nu a fost o opțiune pe care să o ia în considerare și s-a bucurat că urma să își țină copilul în brațe foarte curând.

„Din momentul acela am știut că eu voi fi pe locul doi și fiul meu va fi mereu pe locul 1”, a concluzionat Skye.

De cealaltă parte Kelly, a fost surprinsă să afle că va deveni bunică la doar 26 ani și s-a obișnuit cu greu cu acest gând, în ciuda faptului că prietenii s-au amuzat teribil pe această temă.

„Întotdeauna este confundat cu fiul meu. Totuși, nu sunt sigur că mama mea era pregătită să fie străbunică la 48 de ani. Cred că asta o face și cea mai tânără străbunică din Marea Britanie.”, a mai precizat Kelly.

Anterior, Gemma Skinner din Amersham, avea să cucerească lumea cu povestea ei, în octombrie 2021, când fiica ei Maizie, în vârstă de 17 ani, năștea o fetiță, Larosa Mae, făcând-o deținătoarea precedentă a recordului pentru cea mai tânără bunică din Marea Britanie, la 33 de ani.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...