VIDEO EXCLUSIV

Ea este cea mai calificată persoană din showbiz-ul românesc. Câte diplome are vedeta care se va căsători vara aceasta VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 02.05.2023, 17:11

Ilinca Obădescu a intrat în familia Kanal D în urmă cu 10 ani, ca reporter, iar astăzi prezintă Știrile Kanal D și este titulara a două rubrici “Ce faci în weekend” și “La psiholog”.

În paralel cu jurnalismul, domeniul în care activează, ea a făcut cursuri obținând diverse specializări. Deși nu practică niciuna dintre meseriile în care are diplome, Ilinca folosește cunoștințele dobândite în viața de zi cu zi.

Înainte de nunta cu Mihai Gruia (ex Akcent)programată vara asta, știrista a povestit, pentru Impact.ro, că luna aceasta va da examen pentru a deveni instructor de pilates.

Ilinca Obădescu prezintă Știrile de prânz la Kanal D, dar merge în continuare pe teren pentru a-și realiză singură materialele pentru cele două rubrici pe care le prezintă.

“Sunt 10 ani din viața mea foarte importanți, în care m-am maturizat, în care am crescut foarte mult. Kanal D pentru mine este ca un părinte și eu, la rândul meu, am făcut niște puiuți care se cheamă “Ce faci în weekend?” și “La  Psiholog”.

Mă uitam când făceam premontajul pentru “Ce faci în weekend”, am ajuns la ediția 450, asta înseamnă că 450 de săptămâni eu am fost pe teren, am filmat, am întâlnit oameni minunați.

De la toți oamenii cu care interacționezi pe teren ai ce să înveți. Kanal D a fost ca un părinte care a avut grijă de mine 10 ani, a fost alături de mine și în momentele mai grele din viața mea, și în momentele de fericire”, ne-a spus Ilinca Obădescu.

Ilinca Obădescu: “M-am inspirat, dar nu am copiat sută la sută”

Promovată la pupitrul știrilor de câțiva ani, Ilinca Obădescu susține că nu a avut un model de urmat, ci a încercat să fie ea. “M-am inspirat de acolo, de acolo, pentru că îmi doresc să fiu autentică și nu pot să copiez pe cineva sută la sută. Da, m-am inspirat, dar nu am copiat sută la sută”, a precizat ea.

Citește și Teo Trandafir revine la TV, după ce s-a zvonit că a plecat din Kanal D. La ce emisiune va putea fi văzută vedeta din toamnă. Asta da surpriză!

Își ia diploma de instructor de pilates

De-a lungul timpului, Ilinca Obădescu și-a dorit să dobândească informații utile din diverse domneii. De pildă, ea are diplomă de consultant nutriție și îi este mult mai ușor să își gestioneze meniul și caloriile zilnice, având în vedere că are o siluetă de invidiat.

A făcut școala de skipper și poate să meargă cu barca pe mare, este instructor de yoga. Înainte de nunta programată în această vară, Ilinca mai adaugă o diplomă în CV și pare că nu se oprește aici.

“Îmi doresc să fiu mâine mai bună decât astăzi, ăsta e țelul pe care mi-l propun, să mă dezvolt încontinuu. Mai am să termin școala Sleep Stress Recovery, școala pe care o fac în America, o să o termin anul acesta, în toamnă.

Pe 11 mai îmi dau examenul de instructor de pilates și nu știu ce va mai urma, pentru că eu nu mă mai opresc din școli, îmi place să învăț”, a declarat, pentru Impact.ro, Ilinca Obădescu. În iunie, vedeta Kanal D va îmbrăca rochia de mireasă. Ea își dorește o nuntă restrânsă, alături de familie și persoanele apropiate.

Video: Daniel Bălan

Citește și Știrea momentului în lumea vedetelor din România. Un cântăreț cunoscut s-a logodit cu prezentatoarea de la Kanal D!

Urmăriți Impact.ro și pe