Ea este amanta secretă a lui Charles. A murit cu inima zdrobită după ce regele a ales-o pe Camilla

Badea Violeta 13.05.2023, 16:02

Regele Charles și Lady Di au pus capăt căsniciei lor în anul 1996. La vremea aceea, mama lui William și a lui Harry l-a acuzat public pe actualul monarh că ar avea o relație extraconjugală cu Camilla Parker Bowles. Însă, puțini sunt cei care știu că suveranul nu a tradus-o pe Lady Di doar cu actuala lui soție. Se pare că în viața lui Charles a mai existat o femeie misterioasă. Aceasta a murit cu inima zdrobită după ce monarhul a ales-o pe Camilla. Iată despre cine este vorba!

Detalii despre amanta „uitată” a lui Charles

Regele Charles a înșelat-o pe Lady Di cu Camilla în urmă cu zeci de ani. Potrivit unui documentar, însă, în viața actualului monarh a mai existat o femeie misterioasă care a devenit prietena Dianei și inamicul Reginei Consoarte.

Actualul rege al Marii Britanii este o figură controversată de ani de zile. Mai ales în timpul relației sale cu prima sa soție, Diana, care era mult mai tânără decât el.

În anii ’90, lumea a aflat că Charles a înșelat-o pe Diana cu Camilla Parker-Bowles, cu care s-a căsătorit în 2005. Cu toate acestea, nu mulți o cunosc pe cea de-a doua amantă a suveranului și singura femeie care l-a „înțeles”, Lady Dale Tryon.

Citelte și Ce i-a poruncit Regele Charles Camillei la ieșirea pe balcon. Faza e memorabilă: „Las-o jos”!

Lady Dale Tryon
Lady Dale Tryon

Charles și cele trei femei din viața sa

Pentru o vreme, Dale a fost la fel de important pentru Charles ca și Camilla. Potrivit documentarului, ei au legat o relație de iubire în timpul excursiilor anuale de pescuit în Islanda, astfel că actuala Regină Consoartă a avut o rivală serioasă pentru inima suveranului.

Însă, Dale era, la rândul său, căsătorită cu Anthony Tyron. De altfel, prin intermediul acestuia din urmă, femeia avea să-l cunoască pe monarh.

Cu toate astea, Charles s-a simțit imediat atras de Dale, pe care a alintat-o Kanga. Relația dintre ei ar fi devenit atât de serioasă încât femeia i-a pus numele fiului ei Charles, după numele suveranului. În plus, acesta a fost chiar nașul copilului pe care Dale l-a avut cu soțul ei.

În 1983, Dale și-a lansat marca de modă, Kanga, și a devenit din nou apropiată de fiul regretatei Elisabeta a II-a. Diana a identificat, probabil, războiul dintre Dale și Camilla.

Cu toate acestea, ea a considerat-o pe Camilla drept principala ei rivală și a trecut de partea lui Dale, după cum explică comentatorul regal Christopher Wilson în documentarul respectiv.

Diana și Dale au complotat împotriva Camillei

Diana și Dale și-au unit forțele pentru a-i trimite un mesaj Camillei, iar în timpul uneia dintre aparițiile lui Lady Di cu Charles în 1985, aceasta a purtat unul dintre modelele lui Kanga.

Dale a rămas aproape de Charles mai ales prin intermediul Dianei, iar odată a descris-o pe presupusa sa a doua amantă ca fiind „singura femeie care îl înțelegea.”

Camilla a fost rivala lui Dale. Cele două s-au luptat pentru inima și sufletul lui Charles. În 1986, prințul a recunoscut că relația sa cu Diana nu funcționa și a reluat aventurile cu fostele amante.

Cu toate acestea, Dale a profitat de legăturile sale cu familia regală pentru a apărea în diferite emisiuni de televiziune, lucru care nu a fost deloc pe placul lui Charles. În cele din urmă, acest lucru l-ar fi determinat pe suveran să o aleagă pe Camilla în detrimentul lui Dale.

Dale a murit de septicemie la 15 noiembrie 1997, la câteva luni după tragicul accident al Dianei la Paris. Înainte de moartea ei, Charles a declarat că a ținut legătura cu ea o dată sau de două ori pe an, dar nu mai erau prieteni apropiați.

Citește și Ce nu s-a văzut la TV în timpul încoronării lui Charles. Imaginile nu-i fac cinste regelui!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...