Ea e cea mai frumoasă sportivă din România? Cu cine a fost în izolare Bernadette Szocs

Diana Dumitrache 08.07.2020, 09:27

Numită noua prinţesă a tenisului de masă european, Bernadette Szocs face furori pe reţelele de socializare. În vârstă de 25 de ani, campioana europeană postează fotografii care mai de care mai senzuale.

Ce a făcut frumoasa tenismenă pe perioada pandemiei

Sportiva originară din Târgu Mureș a reuşit să se ţină de programul zilnic chiar şi pe perioada pandemiei de coronavirus, dar a petrecut timp si alaturi de cei dragi.

Desigur, Bernadette şi-a ţinut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut. Iar acestia au recompensat-o cu mii de aprecieri si comentarii care mai de care mai frumoase.

Acum, recunoaşte ea, aşteaptă revenirea la normalitate în tenisul de masa mondial.

Internauţii, curioşi să afle cu cine a stat în izolare

Bernadette a profitat din plin de toată nebunia cauzată de Coronavirus. Având în vedere că sportiva este mai mereu plecată în străinătate, a decis să stea cât mai mult acasă.

Ea e cea mai frumoasă sportivă din România? Cu cine a fost în izolare Bernadette Szocs
Ea e cea mai frumoasă sportivă din România? Cu cine a fost în izolare Bernadette Szocs

Din marea sa familie face parte şi Princess, căţeluşa sa de 10 ani, pe care o iubeşte extrem de mult. Primită cadou de la fratele ei, patrupedul face parte din rasa Bichon şi este o bijuterie.

Cine este Bernadette Szocs

Bernadette Szocs are 25 de ani şi este originară din Târgu Mureş. Berni, aşa cum îi zic prietenii, s-a mutat la Bistriţa la 10 ani, pentru a face performanţă şi a învăţat limba română chiar de la antrenorul său Gheorghe Bozga. Talentul l-a moştenit de la fratele său, Hunor, care practică şi el tenisul de masa încă din copilărie.

Am ales Bistriţa şi pentru că nu ştiam limba română, decât câteva cuvinte, şi am preferat să merg într-un loc cu un antrenor care îmi putea vorbi în ungureşte. Acolo era şi fratele meu şi ştiam că o să am un viitor foarte frumos acolo”, povesteşte Berni, pentru Adevărul.ro.

Cel mai bine clasată româncă în ierarhia ITTF

Nu numai că este frumoasă de pică, dar componenta echipei Steaua, calificată la Jocurile Olimpice, este şi cel mai bine clasată româncă în ierarhia ITTF.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...