„Ea e aleasa inimii mele”. Jador a uitat-o pe Andreea Bălan și iubește din nou, primele imagini cu iubita artistului

Olteanu Mariana 01.06.2023, 13:31

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele. În ultimul timp, viața sa amoroasă a trecut prin mai multe schimbări, care nu au trecut neobservate de către fanii acestuia. Chiar dacă acesta obișnuiește să nu împărtășească prea multe despre viața sa amoroasă, acesta a făcut o postare care i-a uimit pe fani. Artistul și-a mărturisit sentimentele față de prima sa iubită.

Jador a fost surprins în compania cântăreței Andreea Bălan. Apariția celor doi a stârnit de-a lungul timpului numeroase zvonuri, pe care cei doi le-au negat. Cei doi artiști au precizat că au colaborat doar pentru o piesă, care a avut priză la fani și a devenit hit. Este vorba despre piesa ”Cu inima ta”.

Însă, în cele din urmă, Jador și-a găsit liniștea în brațele unei femei cu care artistul a mai fost împreună. Este vorba despre Alexandra, alias Hoder. Cei doi au avut o relație, care a cunoscut și suișuri și coborâșuri. În ciuda acestui lucru, cei doi s-au împăcat și au ales să-și oficializeze relația. Anunțul a fost făcut chiar de către artist. Jador a postat o fotografie cu cei doi,

”Ea este Hoder, aleasa inimii mele”

”Sunt multe de zis… Ce îmi rămâne este să va anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder, aleasa inimii mele… FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚĂ ALĂTURI DE MINE!”, a scris Jador, în mediul online.

Sursă foto: Instagram/ jador_adevarat

În numai câteva ore, postarea a strâns mii de aprecieri și comentarii. În rubrica de comentarii și-au făcut loc uralele de bine.

 ”Sunteți foarte frumoși! Dumnezeu să vă binecuvânteze”/ ”Felicitări”/ ”Fericire, respect și iubire, mă bucur pentru tine că ești un băiat bun, dar să termini cu golăneala de acum”/ ”Doamne ajută”/ ”Să vă țină”/ ”Meriți ce e mai frumos”.

Aceștia au mai format un cuplu anterior, însă, s-au despărțit. La acel moment, Jador împărtășea suferința cu fanii acestuia, care l-au înțeles. Cei doi au trecut peste această etapă și s-au împăcat.

„Acum sunt singur. Am fost cu Hoder, am fost cu Neagra, acum nu mai sunt cu nimeni. Hoder m-a lăsat. Nu știu dacă sufăr. Sufăr? Sufăr oleacă. Eu nu sunt golan, sunt foarte ok cu fetele. Ba chiar îmi pare rău că m-am comportat atât de drăguț”, spunea Jador, acum ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe