Ea 23 de ani, el 57. Detaliul neaşteptat care a făcut-o pe tânără să se îndrăgostească de un bărbat care i-ar putea fi tată

Ana Anitoiu 30.07.2021, 22:26
Ea 23 de ani, el 57. Detaliul neaşteptat care a făcut-o pe tânără să se îndrăgostească de un bărbat care i-ar putea fi tată

O tânără în vârstă de 23 de ani a dezvăluit ce detaliu neașteptat a făcut-o să se îndrăgostească de un bărbat în vârstă de 57 de ani, care i-ar putea fi tată. Femeia nu a renunțat la povestea ei de dragoste nici atunci când a aflat că va avea două ”fiice vitrege” de-o seamă cu ea.

Cum s-a întrăgostit tânăra de 23 de ani de un bărbat pe care toată lumea îl confundă cu tatăl ei

Alyssa Renee Gutierrez, din Las Vegas, și-a întâlnit logodnicul în urmă cu trei ani, printr-o aplicație matrimonială. Cei doi susțin că au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt încă de la prima întâlnire, așa că nimic altceva n-a mai contat.

Bărbatul, Peter, este un parior sportiv profesionist și contabil și are doi copii dintr-o căsnicie ce a durat 15 ani – un băiat, Payton, în vârstă de 23 de ani, și o fiică, Jenna, în vârstă de 22 de ani, care este cu doar trei luni mai tânără decât logodnica lui.

”Ceea ce m-a atras la Peter la început a fost felul lui de-a fi. Este foarte atrăgător, în formă, deștept, tânăr la suflet și îmi e foarte ușor să vorbesc cu el. Atunci când ne-am cunoscut locuiam amândoi în Charlotte, Carolina de Nord. Prima noastră întâlnire a avut loc cu trei zile înainte ca eu să împlinesc 20 de ani.

Peter abia divorțase după o căsnicie de 15 ani în care a avut doi copii – una dintre fiicele lui este cu doar trei luni mai mică decât mine și suntem foarte bune prietene!”, a spus tânăra.

Ea 23 de ani, el 57. Detaliul neasteptat care a facut-o pe tanara sa se indragosteasca de un barbat care i-ar putea fi tata
Alyssa Renee Gutierrez si logodnicul ei, Peter

Tânăra de 23 de ani, despre motivul pentru care preferă un partener mai în vârstă

De asemenea, Alyssa Renee Gutierrez a ținut să precizeze că deși toată lumea crede că îi plac doar bărbații mai în vârstă decât tatăl ei, nu este adevărat. Când avea 18 ani, a avut mai mlte relații cu persoane cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Ea a explicat de ce este atrasă de bărbați mai în vârstă.

”Când ieșeam cu băieți de vârsta mea, observam că ei erau mai degrabă interesați de relații de scurtă durată și că nu își doreau nimic serios. Întotdeauna mi-au plăcut maturitatea și stabilitatea. Peter mă apreciază și face tot posibilul ca să mă facă să mă simt specială”, a adăugat ea.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani, despre logodnica lui

La rândul său, Peter, care a preferat să nu își dezvăluie numele de familie, a dezvăluit de ce s-a îndrăgostit de o femeie de-o seamă cu fiicele lui. El a precizat că dincolo de frumusețe, partenera lui mai este caracterizată de bunătate și de faptul că nu este într-o relație cu el pentru averea lui.

”După divorț, am ieșit cu mai multe tinere. Alyssa m-a cucerit cu pofta ei de viață și curiozitatea de a explora lucruri noi. Ea este persoana cu care m-am potrivit cel mai bine. Ne înțelegem de minune, avem interese comune și ne place cu adevărat să petrecem timp împreună. Suntem de nedespărțit”, a spus el.

Tânăra, despre reacția părinților ei

Alyssa Renee Gutierrez, care lucrează la un coafor, a mai spus că a ținut relația secretă timpo de un an față de familia ei și că a pierdut niște prieteni din cauza diferenței de vârstă dintre ea și Peter. Însă, în cele din urmă, părinții ei au sprijinit-o în alegerea pe care a făcut-o.

”Trăim o viață luxoasă, ce include mese la cele mai bune restaurante, cumpărături în magazine de designeri, călătorii lunare, mașini scumpe și altele. Peter este mai în vârstă decât ambii mei părinți și oamenii spun că arată de parcă mi-ar fi tată, dar nu mă deranjează acest lucru.

Locuim în Las Vegas acum, așa că e destul de obișnuit să vezi bărbați în vârstă cu femei tinere. Mulți oameni cred că am probleme în relația cu tatăl meu, când, de fapt, ne înțelegem de minune. Multe persoane mă acuză că stau cu el pentru bani, dar sunt îndrăgostită și nu mă interesează opiniile lor”, a adăugat ea, potrivit Daily Mail.

Alyssa Renee Gutierrez a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamant, pe 20 iulie, pe un iaht din Cabo San Lucas, Mexic. Ea și logodnicul ei speră să devină părinți, deși el are două fiice trecute de vârsta de 20 de ani.