E sau nu romantic? Șase zodii sunt siropoase, șase absolut deloc

Iancu Andreea 16.06.2021, 15:53
E sau nu romantic? Șase zodii sunt siropoase, șase absolut deloc

Dacă în ceea ce privește cariera ne putem influența parcursul, atunci când vine vorba despre viața amoroasă mulți se ghidează după astre. În timp ce femeile reușesc să își manifeste mai bine sensibilitatea și sentimentele, prin natura lor, în privința bărbaților există mai multă discreție legat de acest subiect. Printre cele mai romantice zodii se numără doar câțiva nativi, în timp ce restul sunt mai puțin siropoși când vine vorba de iubire. Află dacă e sau nu romantic, în funcție de zodia sa.

Cât de romantic e, în funcție de zodie. Care sunt cele șase zodii siropoase

Planetele care ne guvernează viețile din punct de vedere astrologic pot influența viața amoroasă a fiecăruia dintre noi. Dincolo de compatibilitățile dintre nativi există și zodii romantice, care în esență sunt mai siropoase decât celelalte datorită aspectelor astrale. Atunci când vorbim despre relația cu un partener, caracterele generale ale acestuia ne pot dezvălui ce tip de persoană este acesta în relații. Astfel, putem afla care sunt bărbații romantici, în funcție de zodia lor. Și restul nativilor reușesc să își exprime dragostea, însă preferă moduri mai puțin evidente.

Printre cei mari romantici bărbați se numără doar șase nativi. Aceștia reprezintă genul care au vorbele la ei, complimentându-te și pregătind declarații de dragoste în orice clipă. Gesturile frumoase sunt la ordinea zilei în cazul celor șase nativi considerați a fi cei mai romantici dintre toți cei 12 din zodiac. Iată care sunt acei bărbați romantici în funcție de zodie, pe care i-ai dori în relația de cuplu.

  • Berbec;
  • Gemeni;
  • Taur;
  • Rac;
  • Balanță;
  • Pești.
Ce bărbat este sau nu romantic. Doar șase zodii sunt siropoase
Care sunt cei mai romantici bărbați din zodiac

Cât de romantic este bărbatul din zodia Berbec

Unul dintre nativii din zodiac care se poate lăuda cu statutul de cel mai romantic bărbat este un partener alături de care ai putea să duci o viață surprinzătoare. Momentele inedite nu lipsesc din rutina zilnică, bărbatul născut în această zodie fiind un iubăreț înnăscut, pasional și jucăuș în același timp. Bărbatul Berbec se bucură de postura de cuceritor și apreciază să își surprindă persoana iubită. În plus, spontaneitatea nu îi lipsește, acționând pe moment. Fire dinamică, Berbecul va primi cu bucurie și gesturile de iubire ale partenerei.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Taur

Taurii sunt nativi de încredere, care iau în serios relațiile amoroase. Bărbații din această zodie adoră postura de îndrăgostit, făcând o prioritate din persoana iubită. Acesta nu se sfiește să își exprime sentimentele cu ajutorul gesturilor romantice, profitând la maximum de fiecare ocazie prin care să își arate iubirea. Aniversarea relației, Ziua Îndrăgostiților și alte ocazii speciale reprezintă momentul perfect pentru bărbatul Taur de a-și dovedi romantismul.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Gemeni

Chiar dacă săgeata lui Cupidon nu îl lovește pe Geamăn atât de des, atunci când o face, nativul se transformă într-un izvor nesecat de gesturi romantice. Acesta nu se sfiește să își surprindă iubita și o cucerește prin fiecare acțiune. Bărbatul născut în zodia Gemeni se bucură de un întreg arsenal prin care îi pregătește iubitei sale surprize. Îndrăzneț și atent, nativul din Gemeni poate fi considerat unul dintre acei bărbați romantici pe care ți i-ai dori ca partener.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Rac

Surprizele de care este în stare nativul din Rac se reflectă în sfera emoțională. Acesta se va folosi de o strategie prin care partenera sa va fi impresionată și cucerită iremediabil. Romantic incurabil, bărbatul din zodia Rac nu va ezita să își exprime sentimentele prin intermediul declarațiilor de dragoste. Surprizele precum buchetele de flori, ciocolata sau alte daruri simbolice fac parte din arsenalul său de cuceritor. Totuși, în ciuda stilului romantic pe care îl manifestă, nativul nu se îndrăgostește cu ușurință. Atunci când cineva îi atrage totuși atenția, relația cu acea persoană are mari șanse să fie de durată.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Leu

Nativul din zodia Leu este un om al extremelor. Acesta iubește cu patos și de fiecare dată se comportă ca și cum ar fi pentru prima dată când își întâlnește sufletul pereche. Totodată, iubitorul vieții luxoase nu va ezita să își transpună sentimentele în gesturi substanțiale din punct de vedere material. Cadourile scumpe nu lipsesc din arsenalul de cucerire al acestui nativ. Nu te mira dacă vei primi o invitație într-o vacanță romantică, cu o destinație secretă. Gesturile romantice nu sunt frecvente în cazul bărbatului Leu, însă acestea sunt pline de substanță atunci când ele își fac apariția.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Fecioară

În privința nativului din zodia Fecioară, bărbatul este o fire cerebrală și mai puțin romantică. Discursul siropos nu îl caracterizează, astfel încât să nu te aștepți la vorbe frumoase. Chiar și așa, el este genul care acordă atenție nevoilor persoanei de lângă, atunci când se îndrăgostește cu adevărat. Cele mai arzătoare dorințe vor deveni porunci pentru bărbatul Fecioară.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Balanță

Nativul din zodia Balanță este un romantic incurabil, motiv pentru care iubita unui bărbat din această zodie s-ar putea considera norocoasă. Partenera unui bărbat Balanță se va bucura de gesturi romantice, tandrețe și vorbe dulci, dar și de surprize plăcute. Toate aceste se remarcă în fiecare relație pe care nativul Balanță o stabilește. Armonia și echilibrul îl inundă cu fiecare nouă dragoste, iar aceste stări îl determină pe nativ să se manifeste în cuplu, oferind tot ceea ce este mai bun și mai frumos omului drag.

Ce bărbat este sau nu romantic. Doar șase zodii sunt siropoase
Nativii din zodiac care fac gesturi romantice pentru partenere

Cât de romantic este bărbatul din zodia Scorpion

Bărbatul Scorpion nu este genul care să își manifeste romantismul din plin, având drept principiu ideea că sentimentele puternice într-un cuplu solid sunt de la sine înțelese. Partenera unui astfel de nativ nu ar trebui să se aștepte la manifestări clare de iubire, declarațiile și gesturile siropoase fiind departe de personalitatea Scorpionului. Flacăra dragostei este în interiorul acestuia și, în ciuda faptului că nu arată, trăiește intens și cu pasiune. În plus, este un nativ fidel, sensibil, atent și devotat partenerului. Atunci când este cuprins de fiorii dragostei, bărbatul Scorpion iubește cu patos și poate deveni chiar ușor posesiv.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Săgetător

Bărbatul Săgetător este un partener jucăuș și seducător, căruia îi place să dețină controlul în relația de cuplu. Totuși, acest nativ nu obișnuiește să vorbească cu lejeritate despre iubire și sentimentele sale, iar atunci când o face ajunge să te copleșească. Romantismul său este dinamic și caută să își surprindă plăcut partenera.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Capricorn

Bărbatul Capricorn te-ar putea induce în eroare când vine vorba despre sentimentele sale. Acesta pare sobru la prima vedere și se concentrează pe carieră. Totuși, lucrurile se schimbă atunci când se îndrăgostește. În plan sentimental, Capricornul este sentimental, familist și extrem de implicat în relația de cuplu. Dacă are alături persoana potrivită, nativul va face tot ceea ce îi stă în putere să își pună partenera pe primul plan. De asemenea, gesturile romantice nu lipsesc.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Vărsător

Dacă ești genul de persoană care apreciază vorbele romantice și gesturile de iubire, bărbatul Vărsător nu se încadrează în romanticul clasic. Nativul acestei zodii adoră neconvenționalul și iubește cu pasiune, dar preferă să o facă diferit. Romantismul bărbatului Vărsător este manifestat într-un mod aparte, chiar și cererea în căsătorie putând să apară într-o manieră cu totul inedită. Dincolo de rolul de iubit, bărbatul din această zodie va fi în primul rând un bun prieten înainte de a fi iubit.

Cât de romantic este bărbatul din zodia Pești

Selectiv în privința relațiilor sale amoroase, bărbatul din Pești este un nativ care nu face gesturi romantice oricum. Acesta se îndrăgostește și iubește cu pasiune și intensitate, oferindu-i partenerei statul de persoană specială. Modul său de a privi dragostea este însă diferit. Nativul din Pești iubește profund, iar sentimentele sale sunt lipsite de egoism. Totodată, dragostea la prima vedere nu este pentru el. Bărbatul din zodia Pești preferă să analizeze bine înainte de a face pasul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI