E oficial. Ei sunt noii prezentatori „Asia Express”. Surpriză mare

Ana Anitoiu 18.05.2021, 13:18

Noii prezentatori ”Asia Express” au fost anunțați. Telespectatorii care de abia așteaptă noul sezon al acestei emisiuni de la Antena 1, ”Drumul Împăraților”, au parte de o reală surpriză. Iată cine preia conducerea celor nouă perechi de vedete care vor participa, în contextul în care Gina Pistol a fost nevoită să se retragă, deoarece a devenit pentru prima dată mamă.

Cine sunt noii prezentatori ”Asia Express”

În locul Ginei Pistol, noul sezon ”Asia Express – Drumul Împăraților” o va avea prezentatoare pe nimeni alta decât Irina Fodor. Ea este cea care le va coordona pe vedetele concurente. Splendida brunetă a dezvăluit că nu i-a venit să creadă că i s-a propus un astfel de proiect, după ce a apărut la ”Chefi la cuțite”.

”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile «gospodăriei» în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina Fodor.

Ei sunt noii prezentatori Asia Express. Surpriza mare
Noii prezentatori de la Asia Express

Cine va mai prezenta noul sezon ”Asia Express”

Alături de Irina Fodor, prezentatori ai noului sezon ”Asia Express” vor fi și Oase – unul dintre foștii câștigători și fost coprezentator – și actorul Marius Damian. Oase le va face cunoștință telespectatorilor și de această dată cu personaje locale, le va oferi detalii despre misiunile și jocurile din competiție. Marius Damian va fi în continuare povestitorul -cel care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și despre ineditul fiecărei țări. El va oferi câte o lecție de istorie în stilul emisiunii în fiecare episod.

”Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”, a declarat Oase. ”Damian, la drum! Fericit sa prind din nou  Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta ma face sa astept  prima impresie… de poveste. In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri  pe Drumul Împăraților!  se-ntrevad niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult! Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!”, a spus și actorul Marius Damian.

Urmăriți Impact.ro și pe