E oficial! Data exactă când revine Andreea Mantea la TV. Ce emisiune va prezenta, de fapt, vedeta la Kanal D

Ana Anitoiu 25.09.2020, 10:43
E oficial! Data exactă când revine Andreea Mantea la TV. Ce emisiune va prezenta, de fapt, vedeta la Kanal D

Au fost anunțate data exactă când Andreea Mantea va reveni la TV și emisiunea pe care o va prezenta vedeta, la televiziunea Kanal D.

Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea

Andreea Mantea va reveni la TV cu un reality-show ce va fi un deliciu pentru fanii ei. Emisiunea se va numi ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Așa cum sugerează denumirea, show-ul va fi despre viața de zi cu zi a vedetei.

Astfel, în noul reality-show, Andreea Mantea se va lăsa filmată acasă, alături de familie și prieteni. Ea va fi urmărită în diverse situații din viața ei profesională și personală.

Din show-ul ”Trăiri alături de Andreea Mantea” nu va lipsi, bineînțeles, fiul vedetei, David, în vârstă de cinci ani. Despre el, splendida brunetă a spus că este ”cel mai important om” din viața ei.

Andreea Mantea și fiul ei, David
E oficial! Data exactă când revine Andreea Mantea la TV. Ce emisiune va prezenta, de fapt, vedeta la Kanal D

Data exactă când Andreea Mantea revine la TV

Data exactă la care Andreea Mantea revine la TV este 5 octombrie. Începând de la această dată, emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzată, în fiecare luni, de la ora 23:00, la Kanal D.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate.

Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne «întâlnim» pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea, despre revenirea ei la TV.

Recent, Andreea Mantea a publicat câteva fotografii în care apare alături de fiul ei, la o plimbare cu căruța, despre care a spus că reprezenta o bucurie, în copilăria ei.

O altă „aventură” în care Andreea Mantea și-a dus fiul a fost o plimbare cu Mocănița, după un drum de nouă ore cu mașina, prin Maramureș. Fiul ei, care i-a spus că vrea să se plimbe cu trenul, a fost extrem de încântat și i-a mulțumit vedetei pentru excursie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...