E oficial! Andreea Marin revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta și la ce post tv

Iancu Andreea 21.09.2020, 16:04
E oficial! Andreea Marin revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta și la ce post tv

O veste surprinzătoare e motiv de bucurie printre nostalgicii emisiunilor „Surprize, surprize”. Andreea Marin a luat o decizie importantă și revine în televiziune. „Zâna” urmează să apară din nou pe micile ecrane, spre bucuria fanilor săi, care i-au simțit lipsa în toți acești ani.

Andreea Marin revine în televiziune

Începuturile frumoasei brunete în fața camerelor de filmat se leagă în primul rând de emisiunea „Surprize, surprize”. Deși pe atunci abia începuse să facă primii pași în televiziune, firea ambițioasă a ajutat-o să reușească să țină o țară întreagă în fiecare weekend în fața micilor ecran. Andreea Marin și formatul de atunci aduceau emoție, lacrimi de bucurie și povești de viață.

Deși nimeni nu mai credea că după atâta timp Andreea va reintra în agitația din fața reflectoarelor, iată că diva demonstrează încă o dată că „Nu există nu se poate!”. Acesta este și numele noii emisiuni pe care urmează să o prezinte, nicăieri altundeva decât în locul în care a crescut ca om de televiziune, la TVR.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. (…) Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. (…) Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”, conform interviului acordat unica.ro.

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin se va numi „Nu există nu se poate!” și va avea premiera la începutul lunii octombrie, la TVR2. Aceasta urmează să fie difuzată de luni până joi, de la ora 18:00. Diva promite că emisiunea va fi una care să stârnească emoție și mai multă încredere publicului.

„Asta va face programul TV pe care îl veți vedea în curând de luni până joi la televiziunea națională. Va descoperi oameni care se împotrivesc valului, care nu se lasă când li se spune nu. Care pot! Deși nu sunt genii, sunt oameni care ies din mulțime. Pentru că ei cred cu adevărat în ideile lor și nu le abandoneaza, ci le împlinesc. Ei devin exemple de oameni frumoși care ne pot motiva, încuraja, ne pot da idei despre cum sa facem mai mult și mai bine. A privi această emisiune va fi un balsam și un imbold pentru cei ce sunt ținuți pe loc de temeri, de nesiguranță, de prea mult bun simț ce devine potrivnic uneori, într-o lume în care aceasta calitate nu pare a fi de prea mult ajutor, când alții profită de ea.”, potrivit sursei citate.

Mircea Radu îi urează bun venit colegei sale, la TVR foto - Facebook
Mircea Radu îi urează bun venit colegei sale, la TVR
foto – Facebook

Ce spune Mircea Radu despre revenirea Andreei Marin în televiziune

Unul dintre nostalgicii emisiunilor Andreei Marin este și Mircea Radu. Acesta apreciază noul proiect al colegei sale și calitățile pe care le are Andreea Marin în raport cu alte proiecte de televiziune. Astfel, într-un mesaj postat pe contul său de socializare, Mircea îi urează bun venit Andreei Marin, din nou sub umbrela Televiziunii Române.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.
Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.
Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.
Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…
Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin.
În curând, la TVR.”, a notat Mircea Radu pe pagina sa de Facebook.
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...