E împăcarea anului în showbiz. S-au sărutat și au fost prinși în fapt, acum nu are sens să se mai ascundă

Iancu Andreea 17.06.2021, 08:48

Împăcarea anului în showbiz vine cu noi ipostaze, după ce doi îndrăgostiți celebri s-au sărutat cu foc, în public. Proaspătul cuplu resimte fiorii dragostei și se bucură de noua postură, chiar și în văzul tuturor. Cei doi nu se mai ascund, deși o perioadă au încercat să țină relația în secret. Acum, îndrăgostiții se bucură de sentimentele lor, după ce o lungă perioadă de timp au fost separați. Lucrurile par să redevină serioase între aceștia, retrăind focul unei iubiri adolescentine, în ciuda vârstei din buletin.

Doi îndrăgostiți celebri s-au sărutat în văzul lumii. E împăcarea anului în showbiz.

Viața amoroasă a vedetelor este pusă mereu sub lupă, fanii încercând să descopere secretele idolilor lor. Despre Jennifer Lopez, artista în vârstă de 51 de ani, cunoscută pentru formele voluptoase de invidiat, se cunoaște faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul său logodnic, Ben Affleck. Cântăreața a decis să rupă relația cu Alex Rodriguez, fostul său partener cu care ar fi trebuit să pășească spre altar, și să revină la sentimentele lăsate în urmă cu mai bine de 17 ani. Practic, toată lumea s-a bucurat de faptul că putem vorbi despre împăcarea anului în showbiz, după ce cuplul a devenit tot mai sigur pe sentimentele sale, manifestându-se chiar și în public.

Cei doi au fost surprinși în tandrețuri chiar recent, când Jennifer Lopez și Ben Affleck au trecut peste faptul că se aflau într-un spațiu public și s-au sărutat cu pasiune. După un weekend petrecut în Montana, SUA, acolo unde actorul are o cabană, JLo și Affleck au decis să devină un cuplu. Artiștii petrec tot mai mult timp unul în compania celuilalt și chiar au fost filmați recent de jurnaliștii mondeni de la Page Six în timp ce se sărutau în public. În plus, cei doi nu erau singuri, aflându-se în restaurantul din Malibu alături de copiii cântăreței. Gesturile romantice nu mai contenesc între ei de la mare împăcare. În timp ce el a ales să poarte ceasul oferit de ea pe vremea când erau logodnici, ea își manifestă iubirea prin gesturi pline de afecțiune.

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, reluată după 17 ani

Între Ben Affleck și Jennifer Lopez au mai existat sentimente intense și la începutul anilor 2000, când cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia au ajuns chiar și în postura de logodnici, după ce actorul i-a oferit inelul artistei. La puțin timp înainte de nuntă, cuplul a decis însă să se separe. Ulterior relației cu Ben Affleck, Jennifer a decis să își caute liniștea în brațele lui Mark Anthony, cel care i-a și dăruit doi copii, Maximilian David și Emme Maribel, astăzi în vârstă de 11 ani.

Pe de altă parte, sentimentele lui Affleck pentru JLo au rămas undeva într-un colț al sufletului, actorul continuându-și parcursul amoros alături de Jennifer Garner. Actrița a fost cea care i-a dăruit trei copii, Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani). Totuși, nici această relație nu a rezistat, cuplul alegând să se separe în 2018, când au divorțat. De asemenea, Jennifer Lopez a mai fost în relații cu alți parteneri până să își dea seama că iubirea pe care i-o purta lui Ben Affleck era ascunsă în inima sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...