E alertă cu bombă la un mall celebru din Capitală. Toţi cei din interior au fost evacuaţi

Nicu Stan 14.01.2022, 18:39

Este alertă cu bomba la un mall celebru din Capitală. Toate persoanele de la interior au fost evacuate. Polițiștii ajunși la fașa locului au descoperit un pachet suspect, ceea ce pare a fi un dispozitiv artizanal. Panica s-a instalat printre cei aflați la interior, astfel că s-a produs un adevărat haos în care lumea abia mai nimerea pe unde să mai fugă.

Alertă cu bombă la un mare mall din București. Pirotehniștii au găsit un pachet suspect

Update– Serviciul Român de Informații a transmis că alarma cu bombă a fost falsă. În interiorul clădirii nu a fost găsit niciun dispozitiv.

Este alertă cu bombă la cel mai mare mall din nordul Bucureștiului, mall Băneasa. Imobilul a fost evacuat, iar la fața locului intervin pirotehniștii SRI. Se pare că la fața locului există un pachet suspect, astfel că cei aflați la interior s-au speriat, ceea ce a dus la un adevărat haos.

Vizitatorii, dar și cei lucrează în interiorul mall Băneasa abia au reușit să părăsească incinta.

Panica la mall Baneasa dupa o alerta cu bomba. Politia intervine la fata locului
Panica la mall Baneasa dupa o alerta cu bomba. Politia intervine la fata locului

Sute de persoane au fost evacuate de urgență

Sutele de persoane care se aflau la interior au fost evacuate de urgență. În plus, mulți vizitatori au încercat să plece din parcarea mall-ului, ceea ce a dus la supra-aglomerarea parcării și apariția de ambuteiaje.

„În urma unui apel la numărul de urgență 112 a fost sesizată prezența unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1. La fața locului s a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și se aplică măsurile de intervenție standard în colaborare cu Poliția Română”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informații.

Revenim cu mai multe amănunte.

Urmăriți Impact.ro și pe