Dusan Uhrin amenință că pleacă de la Dinamo și pune presiune pe conducătorii echipei. „Nu pot să rămân fără jucători”

Sorin Barbu 21.03.2022, 11:26

Dinamo nu are liniște deși a scăpat de grija retrogradării directe. Antrenorul Dusan Uhrin nu este deloc mulțumit de situația de la echipă și le-a cerut conducătorilor mai multă implicare. Antrenorul ceh nu a exclus varianta unei despărțiri dacă situația nu se rezolvă.

Dusan Uhrin este nemulțumit de situația de la Dinamo

Dinamo are probleme uriașe. Echipa nu are nici bani, nici puncte, iar antrenorul Dusan Uhrin nu este deloc mulțumit și pare că se gândește deja la plecare. Antrenorul ceh a semnat contractul acum nouă zile, dar a ezitat foarte mult înainte să parafeze înțelegerea. A spus încă de atunci că situația de la echipă este îngrijorătoare, dar a sperat că lucrurile se vor rezolva. Așa a primit promisiuni din partea conducătorilor.

La partida cu Sepsi, de pe teren propriu, terminată 0-0, s-a văzut din nou ce lot „subțire” are Dinamo. Sosit de câteva zile la echipe, atacantul Irobiso a fost folosit pe final de meci pe postul de fundaș central.

„Am contract pe un an și jumătate, dar sunt mai multe lucruri la mijloc. Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc.

Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. Avem probleme cu accidentările, e greu așa să pregătești un meci. Irobiso a jucat și fundaș central, a fost cel mai bun jucător al nostru, alături de Eșanu”, a declarat tehnicianul din Cehia.

Dusan Uhrin l-a înlocuit pe Flavius Stoican și a venit în România la insistențele fanilor-acționari din DDB.

„Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun pentru că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani. Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis”, a mai spus Uhrin.

Dinamo se află în acest moment pe locul 14 și nu mai are emoții privind retrogradarea directă. Gaz Metan a fost foarte aproape să se retragă din campionat și trimite juniorii pe teren, iar Academica Clinceni nu a obținut licența pentru sezonul următor din Liga 1. Dusan Uhrin a spus mereu că misiunea lui este să-i pregătească pentru baraj pe câinii din „Ștefan cel Mare”.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe