Durere fără margini! Mesajul copleșitor postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu. Cum și-a luat rămas bun de la îndrăgitul artist

Iancu Andreea 03.04.2021, 20:48
Durere fără margini! Mesajul copleșitor postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu. Cum și-a luat rămas bun de la îndrăgitul artist

Vestea că marele artist Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață i-a afectat pe toți cei care l-au cunoscut. Familia sa este îndurerată, mai cu seamă că muzicianul era stâlpul familiei sale. După o carieră de excepție în muzica lăutărească, artistul va rămâne cu siguranță în amintirea fanilor săi, dar și al celor dragi. Mesajul emoționant postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu dovedește că spiritul artistului va merge mai departe.

Ce se va întâmpla cu o parte din averea artistului. Mesajul postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu dezvăluie un aspect emoționant

Data de 2 aprilie 2021 avea să aducă o veste teribilă pentru fanii muzicii lăutărești. După ce “Regina” Cornelia Catanga a pierdut lupta cu Covid-19, și Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Acesta se afla internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce se infectase cu noul coronavirus. Artistul a fost intubat, după ce a ajuns la spital cu o saturație de oxigen de 50%, dar și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Nelu Ploieșteanu va fi condus pe ultimul drum pe 4 aprilie.

Pe lângă cei care i-au apreciat muzica și personalitatea, membrii familiei regretatului artist suferă cumplit în urma pierderii, aflându-se încă în stare de șoc. Mesajul postat de Adrian, nepotul lui Nelu Ploieșteanu, exprimă cel mai bine dragostea pe care i-o purta bunicului său, motiv pentru care a decis să îi ducă mai departe moștenirea. Acesta a mărturisit că va purta mereu inelul marelui artist.

Tataie, ne luăm rămas bun cu greu de la tine, parcă nu îmi vine să cred ce se întâmplă, totul pare ireal, pare un vis urât din care nu mă pot trezi. Dar știu cu siguranță că ești fericit, te-ai întâlnit cu băiatul tău, cu Mihăiță. Și știu sigur că vei trăi veșnic prin muzica ta și asta te face cu adevărat nemuritor. E o mândrie să știu că inelul pe care îl purtai de acum va sta la mine, parfumul tău este pe gâtul meu și pe hainele mele. Și chiar dacă doare să îți simt parfumul, te simt aici, te simt aproape. Orice realizare o voi face în viața asta ție îți va fi dedicată. Ai fost mai mult decât un bunic, un tată, un soț, ai fost stâlpul familiei noastre, puterea noastră. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta și îți promit că, așa cum ți-ai dorit tu, băieții tăi îți vor duce moștenirea și numele mai departe. Te iubim, a scris nepotul lui Nelu Ploieșteanu pe Instagram.

Mesajul postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu
Mesajul postat de nepotul lui Nelu Ploieșteanu

Semn din partea fiului său, înainte de a muri. Ce a găsit Nelu Ploieșteanu în casă

Viața lui Nelu Ploieșteanu a fost marcată și de bune și de rele. Dincolo de scenă și de muzica pe care o iubea, artistul suferea enorm din pricina fiului său, Mihăiță. Tânărul rămăsese paralizat în urma unui vaccin din copilărie și a fost nevoit să se confrunte cu o viață dificilă, petrecută la pat. Părinții săi au încercat să facă tot posibilul, mama sa asigurându-l de grija sa. Din păcate, în 2018, familia Ploieșteanu avea să treacă printr-o dramă, după ce Mihăiță își găsea sfârșitul, la numai 32 de ani. De atunci, în viața părinților săi nu a mai existat clipă fără să-l aibă în gând.

Chiar înainte să piardă lupta cu coronavirusul, Nelu Ploieșteanu a trăit un miracol. Regretatul artist a povestit cum a primit un semn de la fiul său. Totul s-a petrecut într-un apartament nou, în care nimeni nu mai intrase înainte de muzician. Atunci când a pășit în locuință, Nelu Ploieșteanu a observat un detaliu care l-a trimis cu gândul la fiul său, Mihăiță.

Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!, a povestit Nelu Ploieșteanu înainte să moară.

Urmăriți Impact.ro și pe