După scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a răzbunat și nu s-a uitat la bani. Pe ce a dat suma de 300.000 de euro

Badea Violeta, Ozana Mazilu 25.07.2021, 12:47

După scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a răzbunat și nu s-a uitat la bani. Frumoasa impresară s-a mutat la Dubai,  pentru a scăpa de presiunea mediatică. Acolo, vedeta se răsfață și se bucură de noua ei achiziție. Iată pe ce a dat suma de 300.000 de euro!

După scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a răzbunat și nu s-a uitat la bani

După scandalul privind divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a mutat alături de copiii săi în Dubai. Acolo, superba impresară se simte foarte bine și duce o viață de lux. Soția lui Reghe locuiește într-un apartament lăsat moștenire de la mama sa, regretata Ionela Prodan.

Acesta se află într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence și este situat chiar vizavi de celebrul Burj Khalifa. Celebra impresară este pe cai mari. Recent, vedeta și-a achizionat un bolid de lux pentru a se plimba p străzile din Dubai. Autoturismul este un superb Lamborghini Huracan Evo, pe care a cheltuit aproximatic 300.000 de euro.

Dupa scandalul cu Reghe, Anamaria Prodan s-a razbunat si nu s-a uitat la bani

Pe ce a dat suma de 300.000 de euro

Anamaria Prodan a demonstrat întotdeauna că este o femeie puternică, inteligentă, deșteaptă și descurcăreață, iar flerul pentru afaceri au transformat-o în una dintre cele mai de succes femei din România sau poate chiar din lume. Vedeta s-a săturat de de telenovela divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf, dar și de paparazzi care o urmăreau la orice pas.

Anamaria Prodan demonstrează că poate duce o viață de lux oriunde și nu stă la mâna bărbaților pentru a se bucura de senzații tari pe șosele. Bolidul de lux pe care și l-a făcut cadou impresara a fost lansat pe piață doar de doi ani, din 2019. Un astfel de model poate ajunge lejer la 100 km/h în 3,1 secunde și dezvoltă o putere a motorului de 640 CP. Consumul mediu de combustibil la 100 km este de 14,1 l.

„Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice.

Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...