Dumitru Dragomir știe cine va fi noul selecționer al României. ”Federația l-a ales deja”

Andrei Cezar, Alexandru Zanfirescu 26.11.2021, 14:51
Dumitru Dragomir știe cine va fi noul selecționer al României. ”Federația l-a ales deja”

După plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională, au fost vehiculate mai multe variante de potențiali selecționeri. FRF a purtat discuții cu nume mari din fotbalul românesc, iar printre cei ofertați oficial de Răzvan Burleanu se numără Gheorghe Hagi și Răvan Lucescu.

Și cum niciunul dintre ei nu a ajuns la o înțelegere cu Federația, postul de selecționer este în continuare vacant. Recent, însă, Dumitru Dragomir a dezvăluit cu cine s-ar fi înețeles FRF în cele din urmă.

Dumitru Dragomir dezvăluie numele noului selecționer al României: ”Federația l-a ales deja”

Mirel Rădoi a plecat de la echipa națională după ce a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar. Contractul său expiră în câteva zile, însă Rădoi nu mai este dispus să continue pe banca primei reprezentative, chiar dacă FRF a încercat să îl convigă să rămână.

Oficialii de la Federația au purtat negocieri și cu Gheorghe Hagi, în prezent acționar majoritar și atrenor la Farul Constanța, însă ”Regele” a refuzat propunerea venită din partea lui Burleanu pe motiv că ar intra în incompatibilitate.

În încercarea de a găsi un antrenor cu nume, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat zilele trecute la Salonic pentru a purta discuții cu Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK Salonic a refuzat oferta motivând că își dorește să antreneze zi de zi, o cerinţă care nu este compatibilă cu funcţia de selecţioner.

Pe cine a ales FRF pentru postul de selecționer

Edi Iordănescu este și el în cărți pentru a prelua naționala, dar se pare că FRF a decis ca Adrian Mutu să fie succesorul lui Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir afirmă că ”Briliantul” este opțiunea numărul 1 al șefilor Federației.

Adrian Mutu (n.r. va fi noul selecţioner). Rezervă, Edi Iordănescu. Dar Federaţia l-a ales deja pe Mutu”, a declarat Dumitru Dragmoir, la Pro X.

Iată, așadar, că Răzvan Burleanu a ales aceeași strategie ca în cazul lui Mirel Rădoi. Adrian Mutu a fost selecționer al echipei naționale de tineret, iar acum are șanse foarte mari să vină pe banca primei reprezentative.

Mirel Rădoi a anunțat încă de la finalul meciului cu Armenia, câștigat de România cu 1-0, că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a echipei naționale, declarație care i-a atras un val de critici deoarece ar fi destabilizat atmosfera din vestiar înaintea partidei cruciale cu Islanda, încheiată 0-0.

Urmăriți Impact.ro și pe