EXCLUSIV

Drama trăită de o vedetă de la noi. Și-a făcut curaj să dezvăluie prin ce a trecut. „Mergeam și la doi psihologi în paralel”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 30.08.2022, 14:46

Roxana Blagu și-a refăcut viața cu Andrei Badiu, au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, dar fericirea îi este umbrită din cauza faptului că fiica ei, dintr-o relație anterioară, nu o acceptă. Tânăra împlinește pe 4 septembrie 14 ani, dar între mamă și fiica nu există nicio legătură, ea locuind alături de tatăl ei. Fosta artistă susține că nu va mai încerca să îi trimită anul acesta vreun cadou, întrucât tot ce a trimis pentru sărbătorită în anii trecuți i-a fost refuzat. Mai multe detalii aflați din interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro de către Roxana Blagu.

Drama trăită de Roxana Blagu

Roxana, îți mai dorești copii?

Soțul meu își mai dorește și eu mi-aș dori nu unul, mai mulți, dar nu știm acum.

Te împiedică vreo problemă de sănătate?

Nu mă împiedică. Mi-a plăcut perioada în care am fost însărcinată, îmi plac foarte mult copiii, cred că sunt o mamă răbdătoare și bună. Am toate calitățile de a fi mamă, dar pentru un copil îți trebuie timp, îți trebuie atenție, lăsând la o parte partea financiară.

Necesită foarte mult timp și atenție un copil și atunci când mai și muncești… nu vreau să-mi crească altcineva copiii, vreau să îi cresc eu și nu pe fugă. Am o gândire așa despre a crește un copil dar țin să petrec timp de calitate cu copilul.

Mai aveți bona filipineză?

Da, o avem, suntem mulțumiți de ea. Sper să rămână cât mai mult timp. Mereu îi spun: “Tu stai toată viața lângă mine, da?”. “Sasha o să crească și eu ce o să fac?”/ “Îți găsesc eu, îți dau de lucru, nu-i problemă!”

Citește și Drama nebănuită a fostei membre Trident. Fiul său nu și-a cunoscut sora. „Au fost ani de zile în care m-am luptat pentru ea”. EXCLUSIV!

Sasha o să meargă la grădiniță din toamnă?

Nu, pentru că este încă micuț, iar grădinița pe care am ales-o primește copii de la mimin 2 ani și jumătate, va avea vârsta asta în ianuarie și sperăm că putem să îl înscriem atunci.

Nu pot să nu te întreb despre fetița ta, dacă s-a schimbat ceva între timp, dacă ați reușit să vă vedeți și să vă acceptați una pe alta.

Doamne, eu o accept oricând. Nu, acolo e o situație destul de grea, așa a fost obișnuită, nu există nicio cale de comunicare cu ea. Situația este aceeași, poate că vorbesc un pic mai liber acum față de cum vorbeam înainte, dar nici nu știu ce să spun, pentru că nu am niciun fel de relație cu ea. Săptămâna asta împlinește 14 ani.

Vei încerca să îi trimiți un cadou?

Nici nu mai încerc, pentru că în atâția ani atâtea cadouri i-am trimis și mi-au fost respinse pe diferite motive, cine știe ce pun eu acolo. La un moment dat renunți, adică încerci, încerci, după ani de zile îți dai seama că încercările sunt în zadar și nu cred că rezolva cadourile ceva.

Știu că voi locuiți destul de aproape unii de alții, reușești să o vezi zilnic?

Roxana Blagu. cu sotul si baiatul

Frecventăm același parc. Ne-am văzut de câteva ori în parc. Sunt situații în care dacă sunt cu Sasha încerc să le evit, pentru că el nu a fost obișnuit cu certuri, cu situații tensionate, nu știe ce înseamnă un scandal.

El e crescut diferit și atunci încerc să le evit, dar au fost situații în care am văzut-o singură și m-am dus la ea, am încercat să vorbesc cu ea. A reacționat destul de rece, urât, mi-a zis că sună la poliție.

Pentru mine a fost destul de greu să-mi văd copilul că are o astfel de reacție față de mama ei, dar nici nu știu ce i s-a povestit despre mine, nu știu cu ce idei a crescut și cum am fost descrisă ca ea să aibă astfel de reacții.

Te consumi enorm ca mamă. Ca să treci peste această perioadă grea, ai încercat să faci terapie, să mergi la psiholog?

Am fost și la psiholog, le-am încercat pe toate în perioada aceea în care mi-a fost foarte greu. Mergeam și la 2 psihologi în paralel, pentru că mă gândeam că o femeie e de partea mea și ce gândeam eu la momentul respectiv și trebuie să merg și la un bărbat că poate are altă părere, altă abordare.

Am avut situații foarte grele. Gândul la părinții mei m-a ajutat să mă ridic și să îmi revin, pentru că am spus că părinții îi am acum și nu se știe cât, în schimb, copilul meu este sănătos, adică încercam să iau părțile bune ale situației, cu toate că ar părea că nu sunt, dar în orice situație găsim o variantă bună.

Citește și O mai știți pe Roxana Blagu din trupa Trident? Fosta artistă a trecut prin momente de groază. A povestit cu lacrimi în ochi ce i s-a întâmplat!

Urmăriți Impact.ro și pe