Drama teribilă prin care a trecut Constantin Enceanu. Artistul a depășit cu greu momentul

Ana Anitoiu 12.08.2022, 08:48
Drama teribilă prin care a trecut Constantin Enceanu. Artistul a depășit cu greu momentul

Constantin Enceanu a trecut printr-o dramă teribilă. Cântărețul de muzică populară a depășit cu greu momentul și încă are lacrimi în ochi atunci când își amintește de el. Artistul era foarte tânăr atunci când viața i-a fost marcată de o tragedie.

Prin ce dramă a trecut Constantin Enceanu

Constantin Enceanu și-a pierdut ambii părinți, despre care a spus că erau oameni foarte muncitori, care l-au susținut în activitatea sa. Cântărețul de muzică populară regretă că mama și tatăl lui nu trăiesc astăzi, ca să vadă că munca lor nu a fost în zadar.

„Îmi e foarte greu să vorbesc despre părinții mei pentru că trebuie să vorbesc la trecut, mă face să lăcrimez, am avut niște părinți extrordinari și buncii au fost niște oameni deosebiți.

Au fost niște oameni care ușor s-au adaptat vremurilor respective, au vrut din mine să iasă un om cu care să se mândrească și mi-aș fi dorit să trăiască și în zilele noastre și și-ar fi dat seama că munca lor nu a fost în zadar”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars.

Drama teribila prin care a trecut Constantin Enceanu
Constantin Enceanu

Constantin Enceanu, moment extrem de dificil, la 28 de ani

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu a spus că avea doar 28 de ani când a trecut printr-un moment extrem de dificil – moartea mamei sale. Femeia a încetat din viață la doar 49 de ani, din cauza unei boli nemiloase.

„Avem 28 de ani când a murit mama mea. A și muncit, a muncit chiar și după ce s-a îmbolnăvit, se simțea în putere și n-a avut grijă să țină un regim alimentar, se ducea cu caii la câmp, venea cu căruța, era o femeie foarte ambițioasă și plină de viață”, a spus Constantin Enceanu.

Artistul a adăugat că atunci când și-a pierdut mama nu a conștientizat ce se va întâmpla cu casa părintească. Însă, ulterior, gândul că urma să vină vremea să pună lacătul de la poarta părintească îl presa foarte des și a început să aibă insomnii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...