Drama prin care trecea Costin Mărculescu. Ce datorii uriașe avea

Redacția IMPACT 11.06.2020, 09:46

O vește șoc a venit azi noapte! Costin Mărculescu a fost găsit decedeat în propria sa locuință din Capitală. Anunțul trist a fost făcut chiar de bunul său prieten, Dan Capatos, în cadrul emisiunii sale. Despre actor se mai știa că era îngropat în datorii uriașe.

Costin Mărculescu s-a stins din viață. Către cine a rămas cu datorii?

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare azi noapte, în propriul său apartament, după ce vecinii au sesizat că nu mai auziseră miscare din locuința sa. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și de la Poliție au venit la fața locului, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112.

Polițiști care efectuează cercetări la locul decesului actorului Costin Marculescu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Polițiști care efectuează cercetări la locul decesului actorului Costin Marculescu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, au spus reprezentanții Poliției București.

Corpul neînsuflețit al artistului, care era în stare avansată de putrefacție a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

Potrivit unor surse Impact.ro, Costin Mărculescu suferea de depresie de mai bine de un an. Din acest motiv, activitățile de ordin profesional s-au redus considerabil, iar invitațiile la emisiuni nu mai curgeau pe bandă rulantă ca altădată. Asta l-a adus pe Costin Mărculescu în pragul unor datorii uriașe, către cunoscuți.

„L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.

Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat surse apropiate acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe