EXCLUSIV

Drama prin care trece Irina Pavlenco, membra trupei Sweet Kiss. Este crunt: „Plângeam zilnic” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.11.2021, 18:15
Drama prin care trece Irina Pavlenco, membra trupei Sweet Kiss. Este crunt: „Plângeam zilnic” EXCLUSIV

Irina Pavlenco, blonda din trupa Sweet Kiss, și-a pierdut mama în urmă cu mai bine de doi, după ce femeia fusese diagnosticată cu o tumoră pe creier. De atunci, artista a trecut prin momente cumplite.

Drama Irinei Pavlenco, membra formației Sweet Kiss. Vedeta a plâns în fiecare zi

Irina Pavlenco era extrem de apropiată de mama sa. Chiar dacă aceasta locuia la Galați, nu trecea zi fără să-și vorbească și să se sfătuiască. Moartea femeii, în august 2019, la doar două luni de când fusese diagnosticată cu o tumoră pe creier, a dus-o în pragul depresiei.

Irina însăși ne-a mărturisit că plângea aproape zilnic și nu-și putea reveni din șoc. Acum, la doi ani distanță, deși durerea este la fel de mare, artista a înțeles că viața merge înainte și chiar dacă-i pandemie, s-a implicat serios în proiectele sale muzicale.

Mama Irinei Pavlenco i-a cerut acesteia in vis sa nu mai planga
Mama Irinei Pavlenco i-a cerut acesteia in vis sa nu mai planga

Ce i-a mama Irinei acesteia în vis

Irina ne-a mărturisit câ însăși mama ei ia apărut în vis și i-a cerut să nu mai plângă.

„Îmi apare mereu în vis, și-mi transmite mesaje. Este îmbrăcată în culori vii, așa cum o făcea și când trăia. Îmi spune că e fericită. Plângeam zilnic, dar mama mi-a zis sa nu mai plâng că să-mi meargă bine, niciodată nu i-a plăcut să mă vadă tristă. Așa am facut „, a povestit Irina Pavlenco pentru impact.ro.

Nevoită să-și amâne nunta cu mai bine de doi ani

Irina Pavlenco (43 de ani) a fost cerută în căsătorie la doar câteva luni de la moartea mamei ei, chiar în noaptea de Revelion. Valentin, iubitul său, cu care are o relație de mai bine de opt ani, i-a oferit inelul de logodnă și i-a propus, în genunchi, să rămână toată viața împreună.

Artista a acceptat pe loc, iar nunta ar fi trebuit să aibă loc după perioada de doliu. Nu a fost însă să fie, pentru că imediat după, a venit pandemia cu restricții, astfel că cei doi s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul, mai ales că au o mulțime de prieteni pe care i-ar vrea alături într-un astfel de moment important din viața lor.

Nu poate avea copii

Iubitul artistei are un băiat în vărstă de 14 ani dintr-o altă relație, de care aceasta are grijă ca și cum ar fi al ei. Irina a mărturisit că și-ar dori o fetiță cu partenerul său, dar tot ea a dezvăluit că a aflat că nu poate avea copii.

Aceasta a povestit la o emisiune TV că din cauza unui avort făcut în timp ce era în vogă cu ”Sweet Kiss“ nu mai poate fi mamă. Ea nu renunță însă la visul său și speră că poate o minune se va întâmpla.

Avansuri luate de la patru concerte

Trupa ”Sweet Kiss“, din care a făcut parte Irina Pavlenco, alături de Nicoleta Aneni și Laurențiu, a făcut furori la începutul anilor 2000 cu melodii ca ”Alin, Alin” sau ”Floare albă, floare neagră”. Peste ani, cei trei s-au reunit, în aceeași formulă și au susținut câteva spectacole. În acest an însă, din cauza pandemiei, conform mărturisirilor blondinei, nu au avut niciun concert.

Avem avansuri luate de la patru concerte retro mari, toate anulate momentan din cauza pandemiei”, ne-a mai spus Irina. Tot aceasta ne-a dezvăluit că în această perioadă lucrează alături de coegii ei la un nou proiect, despre care preferă să vorbească abia când îl vor pune pe picioare.

Urmăriți Impact.ro și pe