Drama prin care a trecut Teo Trandafir. „Am iubit un bou”. Ce i-a făcut bărbatul

Ana Anitoiu, Andrei Predoiu 08.01.2022, 15:25
Drama prin care a trecut Teo Trandafir. „Am iubit un bou”. Ce i-a făcut bărbatul

Teo Trandafir a trecut printr-o dramă, în urmă cu zece ani. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a crezut că și-a întâlnit sufletul pereche, dar în foarte scurt timp și-a dat seama că a făcut o mare greșeală. Ulterior, a ieșit la iveală ce i-a făcut bărbatul, care nu s-ar fi aflat, de altfel, la prima astfel de abatere în relație cu o femeie.

Motivul primului divorț al prezentatoarei TV Teo Trandafir

Teo Trandafir s-a îndrăgostit pentru prima dată suficient de mult încât să ajungă în fața altarului în urmă cu aproximativ 30 de ani. Atunci, s-a măritat în anul 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir, de care însă a divorțat șase ani mai târziu.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a spus Teo Trandafir.

Pe de altă parte, zvonurile de la acea vreme erau că bărbatul era dificil și că ar fi avut un comportament deranjant. Conform unor surse din anturajul pilotului, citate de Libertatea, el era la acea vreme o persoană îngâmfată.

 „A fost la un moment dat în America și și-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudățenii, iar ea nu a mai suportat”, a spus o persoană din anturajul primului soț al prezentatoarei TV.

Drama prin care a trecut Teo Trandafir
Teo Trandafir

Prin ce dramă a trecut Teo Trandafir

Ulterior, după ce a avut mari probleme de sănătate, prezentatoarea TV Teo Trandafir a crezut că și-a găsit adevăratul suflet pereche. S-a îndrăgostit de un bărbat numit Constantin Iosef, fost rugbist, pe care l-a cunoscut pe Facebook în decembrie 2011 și cu care s-a căsătorit în 2012, același an în care a și divorțat. El a părăsit-o chiar înainte de Crăciun, după care s-a mutat în Franța și s-a recăsătorit.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a spus Teo Trandafir într-un interviu mai vechi.

O persoană apropiată fostului jucător de rugbi a spus că înainte de a se îndrăgosti de el, prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir ar fi trebuit să-i cerceteze trecutul. Bărbatul s-ar fi însurat cu ea din interes, nu pentru că i-ar fi împărtășit sentimentele.

„Îl cunosc de tânăr pe Costi. Cred că e unul din marii escroci. Costi are patima jocurilor de noroc de când îl ştiu şi aleargă după femei cu bani. Nu s-a căsătorit cu Teo pentru că o iubeşte, ci pentru banii ei. Are un caracter extrem de urât”, a spus un cunoscut al celui de-al doilea soț al prezentatoarei Teo Trandafir.

Pe de altă parte, Constantin Iosef spunea în 2014 că Teo Trandafir a refuzat să dezvăluie adevăratul motiv al divorțului. El a precizat că în timpul relației cu ea, toate cheltuielile lui au fost făcute din banii săi și că nu l-a interesat câți bani are vedeta și nici ce face cu ei. Vezi și legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Andi Moisescu!

Urmăriți Impact.ro și pe