Drama prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. Abia acum a avut puterea să povestească: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor”

Beatrice Dumitru 09.12.2021, 18:43
Drama prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. Abia acum a avut puterea să povestească: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor”

Andrea Bănică se mândrește cu o carieră de succes și cu o familie minunată, dar nu toată viața ei a fost una ușoară. În prag de sărbători, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa și despre relația cu tatăl său, care s-a confrunta cu mari probleme cu alcoolul. „Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată”, a dezvăluit Andreea Bănică.

„A început să bea, să facă scandal”

Andreea Bănică a spus că a avut o copilărie frumoasă, pe care și-a petrecut-o la Eforie Nord, alături de bunica sa, dar a crescut și alături de părinți. Ea a povestit că a avut relație apropiată cu tatăl său și vorbea mult cu el, deși era destul de dur atât cu ea, cât și cu sora ei.

Cântăreața și-a amintit de momentele în care a suferit foarte mult, mai ales după ce tatăl său a început să bea și făcea scandal, iar din acest motiv a avut de suferit și mama ei.

Drama prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. Abia acum a avut puterea să povestească: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor”
Andreea Bănică, alături de soțul său și de cei doi copii.

„Când a rămas fără job, de fapt, a ieșit la pensie pe caz de boală, tata și-a deschis un magazinaș. Nu știu prin ce greșeală l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el când s-a văzut acasă, pensionat. A început să bea, să facă scandal. Am avut o copilărie frumoasă ca și timp petrecut afară, cu copiii, dar am și suferit. Nu este ușor pentru copii și pentru neveste să fie acasă, să facă tot ce este bine și să vină soțul acasă, să te înjure, să te bată, să te gonească. Sora mea la un moment dat s-a căsătorit, a plecat, am rămas eu. Nu a fost ușor pentru mama mea”, a mărturist Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor”

Cântăreața și-a mai amintit că cel mai mult suferea atunci când era însoțită de tatăl său la evenimente, pentru că nu se comporta frumos cu ea, având chiar un comportament violent. Andreea Bănică a mai povestit și despre momentul în care și-a pierdut părintele.

Era dur cu mine, când mergeam la un eveniment, dacă cumva lua un pahar de vin, mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent cu toate. Era groaznic, dar știam că este bolnav. Tocmai de aceea a și murit, a venit băut de la o întâlnire. A venit pe stradă, s-a certat cu cineva, iar persoana respectivă i-a dat un brânci, am auzit după.

A fost cumplit. (…) Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat. Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată în roșu. Am fost sunată de sora mea când mă uitam în oglină, mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am mers acasă și am văzut o mamă…nu știu dacă distrusă, dar știi cum am văzut-o? Liniștită”, a mai afirmat Andreea Bănică.

Andreea Bănică a mărturist că a trăit o adevărată dramă când și-a pierdut bunicii și părinții în trei ani. Dar cel mai mare șoc l-a avut când medicii i-au spus că mama sa mai avea de trăit cinci ani, din cauza unui cancer esofagian. Artista a spus că ar da o zi viață pentru a-și mai vedea părinții și bunicii o singură dată.

„Regret mereu că nu i-am avut mai mult timp, așa cum erau ei, ca să se poată bucura de copiii mei. Mi-a fost dor de ei, mai ales când am născut-o pe Sofia a fost groaznic, am trecut printr-o depresie. Am trecut cu bine, ce să fac”, a adăugat Andreea Bănică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...