Drama neștiută prin care a trecut Andreea Marin. Ce i-au spus doctorii pe masa de operație

Andreea Marin a traversat clipe dramatice, chiar pe masa de operație. Fosta vedetă de televiziune s-a văzut nevoită să ia o decizie imposibilă, primind anunțul din partea medicilor când se aștepta mai puțin.

Drama neștiută prin care a trecut Andreea Marin

Nu foarte mulți își mai amintesc de faptul că fosta prezentatoare a avut două sarcini extrauterine. Totul s-a petrecut înainte de-a deveni mămică pentru prima dată și să o aducă pe lume pe Violeta, fetița ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Pe atunci, vedeta a făcut efortuiri chinuitoare, pentru a putea rămâne însărcinată.

Andreea Marin nu și-a ascuns vreodată aceast mare suferință. Vedeta a vorbit deschis și pe atunci despre situația ei, dar și ce a prevăzut să rămână însărcinată, dar sarcinile să fie unele extrauterine. Drama trăită a fost prezentată publicului și pentru a putea ajuta alte femei, care traversau clipe similare.

Andreea Marin este o mămică foarte mândră de fetița ei, Violeta, care în prezent are vârsta de 12 ani. Totodată, aceasta petrece foate mult timp în compania micuței și este foarte dedicată activităților din familia lor. În vârstă de 51 de ani, pe care i-a împlinit de curând, fosta vedetă de televiziune a traversat momente foarte grele în trecut.

Pe vremea când a fost căsătorită pentru prima oară, aceasta visa că își va strânge primul bebeluș în brațe, când a aflat că e însărcinată. Însă, a fost vorba despre câteva experinețe foarte triste. Respectivele sarcini pe care le-a avut au fost diagnosticate de către medici ca fiind extrauterine. Vedeta a ajuns de urgență la spital din pricina complicațiilor.

Drama neștiută prin care a trecut Andreea Marin. Ce i-au spus doctorii pe masa de operație

Fosta prezentatoare a traversat momente dramatice, mai puțin știute, pe masa de operație

Ce i s-a spus vedetei, pe masa de operație

“Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. » «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»”, povestea în trecut Andreea Marin, potrivit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI