Drama neștiută pe care a trăit-o Mirabela Dauer. Artista a mărturisit experiența terifiantă. „M-a mutilat”

Badea Violeta 03.12.2022, 19:06

Mirabela Dauer este, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci ale muzicii din România și una dintre cele mai vesele persoane. Însă, în urmă cu ceva timp, artista a trecut prin momente cumplite, dar de abia acum cântăreața a povestit pe larg ceea ce i s-a întâmplat. Iată experiența terifiantă prin care a trecut cântăreața!

Calvarul prin care a trecut Mirabela Dauer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țara noastră. Pe plan profesional, acesteia i-a mers foarte bine. De-a lungul carierei sale, solista a lansat nu mai puțin de 40 de albume. Printre melodiile ei se numără: „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” și „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”.

Din păcate, însă, pe plan personal, lucrurile nu au mers la fel de bine pentru Mirabela Dauer. Aceasta a fost nevoită să treacă prin multe necazuri, mai ales în timpul celei de-a doua căsătorii, când a fost agresată fizic și verbal de către soțul ei, Traian Popovici.

Cei doi au fost căsătoriți între 1972-1980, iar din iubirea lor a rezultat un băiat, Dan Alexandru Popovici, care are acum 45 de ani. În cadrul manuscrisului „Pe drumul vieții”, celebra cântăreață a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a ajuns să se separe de tatăl copilului său nu este infidelitatea, așa cum a susținut bărbatul, ci faptul că a fost lovită.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.

Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris solista în cartea sa autobiografică, „Pe drumul vieţii”.

Citește și Motivul pentru care Mirabela Dauer refuză să mai poarte bijuterii. Evenimentul care a marcat-o pe artistă!

Mirabela Dauer a fost batuta de fostul sot
Mirabela Dauer a fost batuta de fostul sot

Mirabela Dauer nu ţine legătura cu fiul său

După ce s-a despărțit de Traian Popovici, Mirabela Dauer a trecut prin momente extrem de grele. Bărbatul a reușit să câștige procesul, acuzând-o pe artistă că l-ar fi înșelat.

Totodată, Traian Popovici a reușit să obțină și custodia copilului, care, la vremea aceea, avea doar doi ani. Alexandru nu a mai dorit să-și vadă mama, fiindcă aceasta ar fi distribuit informații defăimătoare despre tatăl său.

„Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a precizat cântăreața.

Citește și De ce nu vorbește Mirabela Dauer cu sora ei. Detalii neștiute despre familia artistei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...