Drama nebănuită a Oanei Lis. Suferința uriașă trăită chiar în Săptămâna Mare: “Lucrul acesta nu se uită niciodată”

Badea Violeta 19.04.2022, 17:46

Oana Lis a făcut, de curând, o mărturisire sfâșietoare. Chiar dacă este tot timpul veselă, zâmbitoare și optimistă, vedeta a trecut printr-o adevărată dramă pe când era doar un copil. Acel moment extrem de dificil prin care a trecut chiar în Săptămâna Mare a marcat-o cumplit, dovadă fiind faptul că și acum, după mulți ani, încă își mai amintește episodul cumplit. Despre acel moment dificil a vorbit într-o emisiune. Iată mărturia cutremurătoare!

Oana Lis, drama pe care a trăit-o în copilărie

Tragedia prin care a trecut Oana Lis. Blondina, în vârstă de 43 de ani, care este căsătorită cu Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, de peste un deceniu, a vorbit deschis despre drama prin care a trecut în copilărie chiar în Săptămâna Mare. An de an, în această perioadă, partenera de viață a fostului edil al Capitalei își amintește cu groază de acel moment.

Episodul prin care a trecut vedeta a fost unul pe care nu îl va uita niciodată. Asta pentru că aceasta și-a pierdut mama pe când avea doar 13 ani. Oana Lis a mărturisit că din acest motiv este mai emotivă în această perioadă. Mulți ani la rând, soția lui Viorel Lis a suferit cumplit în apropierea Paștelui, mai ales când vedea oameni care se reunesc cu familia de sărbători.

„În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea se sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a declarat Oana Lis într-o emisiune TV.

Oana Lis si-a vandut masina ca sa il scape pe Viorel cu viata
Oana si Viorel Lis

Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului ei

Oana Lis a vorbit, recent, și despre problemele de sănătate pe care le are partenerul său. Aceasta se simte neputincioasă în fața afecțiunilor de care suferă fostul primar al Capitalei. Blondina spune că și-ar dori din tot sufletul să-l poată ajuta pe Viorel Lis, dar acest lucru e imposibil.

„Nu aș vrea să vorbesc foarte mult pentru că mă emoționez. Mă emoționează când vorbesc de Viorel și de starea lui pentru că eu aș vrea să-i fie bine, aș vrea să-i dau de la mine putere, să îi dau energie, dar nu pot. Adică, până la urmă este și vârsta, este și boala.

Nu pot să fac mai mult este imposibil, dar aș vrea să fac. Are perioade în care e trist, chiar mă gândeam ce aș mai putea să fac pentru chestia asta. Nu știu, e greu, nu este ceva ușor.

Viața este viață înainte de infarct și cu totul altă viață după infarct. E o viață în care trebuie să schimbi regimul de a mânca, regimul de a trăi, nu mai ai voie să te stresezi.

Chiar mă deranjează când cineva îl sună pe Viorel cu niște aberații pentru că el nu are voie să se streseze deloc. El trebuie să stea foarte foarte liniștit. Asta e viața mea acum, mi-o asum și asta e, merg mai departe.

A avut noroc că eu am știut ce să fac în acel moment, mi-am dat seama că este infarct, salvarea a venit repede pentru că s-a întâmplat de dimineață. A avut noroc de niște medici cardiologi foarte buni la Floreasca, le mulțumesc încă o data.

Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stendul, e destul de periculos”, a spus soția lui Viorel Lis, conform Wowbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...