Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Motivul pentru care artista nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani

Artista a suferit foarte mult dupa ce a pierdut custodia copilului

Deși este o prezență destul de pozitivă și este îndrăgită de toții românii, Mirabela Dauer trăiește o adevărată dramă. Cântăreața în vârstă de 73 de ani suferă de dorul băiatului ei, Nanu. Fiul său, care are acum 43 de ani, a fost în custodina fostului soț Traian Popovici. Artista a făcut publice detalii emoționante din viața ei.

Artista nu și-a văzut copilul de 20 de ani

Din păcate Mirabela Dauer nu a avut niciodată o relație foarte reușită cu fiul ei Nanu. Ea a vorbit despre copilul făcut cu Traian Popovici cu emoție. Artista nu și-a văzut copilul de 20 de ani.

“Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, a zis artista.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Nanu refuză orice apropiere de artistă

Cu durere în suflet Mirabela Dauer a povestit un episod crunt de anul trecut. Băiatul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept ”Nanu”, a abandonat-o definitiv. Acesta  pur și simplu refuză să vorbească cu Mira. De asemenea, aceasta a spus că indiferent de ce a încercat să facă pentru a-și recâștiga fiul, acesta nu vrea să aibă vreo legătură cu ea.

”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a zis artista, potrivit Click.

Vedeta a luat bătaie și cu fierul de călcat

Mirabela Dauer a avut două căsnicii. Prima căsătorie a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, de la care a păstrat numele.

”M-am măritat ca să pot ieși din casă la petreceri”, menționa ea, cu umor.

Al doilea, a fost cu Traian, Popovici, regizor TVR, de care Mirabela s-a despărțit în urma scandalurilor repetate:

”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a povestit cântăreața.

În momentul divorțului, Traian Popovici a declarat că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist. Acest lucru s-ar fi întâmplat în timp ce se afla la mare, pentru un concert. Bărbatul a adus și martori la proces, influențând astfel Instanța. Aceasta a hotărât ca fiul lor, Nanu să rămână în grija lui. Mirabela își aduce aminte cu lacrimi în ochi de acea vreme.

”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai dezvăluit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI