Drama nebănuită a mamei lui George Burcea. Cum se simte aceasta, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar

Iancu Andreea 01.10.2020, 16:24
Drama nebănuită a mamei lui George Burcea. Cum se simte aceasta, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar
Figura maternă îl emoționează pe George, motiv pentru care actorul a decis să facă o mărturisire copleșitoare. Într-o postare recentă pe contul său de Facebook, George Burcea a vorbit despre mama sa. Astfel, concurentul de la Ferma a dezvăluit greutățile prin care a trecut femeia care i-a dat naștere.

George Burcea, după ce mama sa a învins cancerul: “A fost rănită, a fost lovită”

Viața lui George a fost una presărată cu bune și rele. Totuși, în ciuda suferințelor, mama i-a fost mereu alături. Pentru că poartă sentimente puternice față de cea care l-a adus pe lume, George Burcea a decis să facă un gest emoționant. Actorul a scris un mesaj copleșitor, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Astfel, George a decis să dezvăluie detalii despre starea de sănătate și greutățile prin care a trecut femeia. Doamna Georgeta s-a luptat cu o boală cruntă – cancerul.
„Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teamă, a fost rănită, a fost lovită, iar peste toate acestea, ca un cadou neașteptat de la doamna viață, un cancer mamar și-a făcut apariția în 2015. L-a învins. Le-a învins pe toate, iar astăzi îmi zâmbește.”, a scris George pe Facebook.
Pe de altă parte, în finalul mesajului, George Burcea a făcut o promisiune. El a decis să își continue planul de a lansa un roman și un film, în care să fie incluse și evenimentele din viața mamei sale.
„Voi lansa romanul și voi face și filmul despre tine. Îți promit.
La mulți ani, Maman.
All luv for ya ❤️?
#1stOct, „, a concluzionat actorul.
George Burcea și mama sa, Georgeta foto - Facebook
George Burcea și mama sa, Georgeta
foto – Facebook

Concurentul de la Ferma a avut parte de o viață tumultoasă

Cu o copilărie marcată de momente dificile, George Burcea a încercat să aibă totuși o viață de adult responsabil. Pasionat de actorie, el a terminat studiile la UNATC și chiar a ajuns să joace până la vârsta de 32 de ani în două producții cinematografice. Singh is bling (2015) și Secretul (2016) îl au în distribuție pe George Burcea. De asemenea, el a colaborat cu numeroase companii pentru reclame publicitare.
Totuși, viața sa a ajuns în atenția publicului după relația cu Andreea Bălan. Cei doi au format un cuplu reușit, ajungând chiar să se căsătorească. Deși familia lui George și a Andreei a devenit mai frumoasă după nașterea celor două fiice, Ella și Clara, cuplul nu a rezistat.
În prezent, George Burcea și fosta sa soție se află în plin proces de divorț. Din păcate, relația frumoasă s-a transformat într-un schimb constant de replici și acuze reciproce. În ciuda scandalurilor, George Burcea își continuă viața, fiind deocamdată concurent în cadrul show-ului Ferma, de la PRO TV. De altfel, și viața sa amoroasă pare să se îndrepte pe un făgaș bun. Se zvonește că ar avea sentimente pentru frumoasa Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul competiției de la Ferma.
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...