Drama nebănuită a lui George Burcea. E cumplit prin ce a trecut. Fostul soț al Andreei Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor

Diana Dumitrache 31.07.2020, 17:42

După divorţul care a zguduit showbizul autohton, George Burcea şochează din nou! Fostul soţ al Andreei Bălan şi-a deschis sufletul. Nimeni nu şi-ar fi putut închipui prin ce dramă a trecut actorul.

George Burcea, mărturisiri incredibile despre copilăria sa

După ce a şocat pe toată lumea cu dezvăluirea identităţii tatălui său (aflat în închisoare) şi divorţul de Andreea Bălan, George Burcea intră din nou în vizorul presei de scandal şi a fanilor. Actorul şi-a deschis sufletul şi a povestit despre copilăria nefericită pe care a avut-o.

Fostul soţ al celebrei cântăreţe a decis să facă ceva pentru copiii nevoiaşi. Acesta s-a înscris într-un ONG şi se implică în cazurile celor care au mare nevoie de ajutor. Se pare că totul are legătură cu ceea ce a trăit şi el în copilărie. George Burcea a povestit că au fost zile în care nu avea nici ce să mănânce, fiind nevoit să caute în gunoi pentru a supravieţui. Mai mult, era supus la abuzuri din partea tatălui său.

Drama nebănuită a lui George Burcea. E cumplit prin ce a trecut. Fostul soț al Andreei Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor
Drama nebănuită a lui George Burcea. E cumplit prin ce a trecut. Fostul soț al Andreei Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor

”Începând de astăzi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iaşi , iar împreunã ne dorim să-i ajutăm pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masă caldã. Sau pentru a participa la diferite activităţi extraşcolare. Din fericire, eu ştiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi). Sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate să-ţi ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

Tot din fericire, eu am depăşit acele momente, iar astăzi îmi doresc sã fiu lângã voi, aşa cum mulţi au fost lângã mine în acea perioadã”, a scris Burcea pe Instagram.

Actorul, un tătic model chiar şi după despărţirea de Andreea Bălan

Deşi a părăsit casa în care cei patru locuiau împreună, actorul are mare grijă de Ella şi Clara. Fetiţele sunt des vizitate de tatăl lor, petrec mult timp împreună, iar George are mereu grijă să le răsfeţe. Mai mult, cele două vedete au decis să lase sentimentele negative la o parte şi să concentreze pe binele copiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...