Drama nebănuită a Cristinei Țopescu! “Unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”. Andreea Berecleanu, dezvăluiri neașteptate la scurt timp de la moartea jurnalistei

Diana Radu 21.01.2020, 16:54
Drama nebănuită a Cristinei Țopescu! “Unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”. Andreea Berecleanu, dezvăluiri neașteptate la scurt timp de la moartea jurnalistei

Mortea Cristenei Țopescu a dat naștere foarte multor subiecte, interviuri și speculații despre viața jurnalistei, care creionează o imagine distorsionată a personalității acesteia. Cristina Berecleanu, prietena jurnalistei, s-a simțit consternată de imaginea creată după moartea acesteia și a ținut să le reamintească cine a fost de fapt, Cristina Țopescu.

Andreea Berecleanu: ”Cristina Țopescu a fost un jurnalist de excepție, un prieten de nădejde, un suflet generos și altruist”

Andreea Berecleanu, jurnalistă s-a numărat printre cei profund afectați de trecerea în neființă a Cristinei Țopescu, asta pentru că pe cele două le lega o frumoasă prietenie. Această legătură s-a format între ele în anul 1995, pe vremea când Andreea avea 20 de ani și Cristina 35 de ani, însă se pare că diferența de vârstă nu a fost niciodată un impediment. Andreea spune că s-a simțit dintotdeuna compatibilă cu prietena sa, care era unul dintre cei mai calzi oameni, potrivit acesteia.

andreea berecleanu, cristina topescu, jurnalista decedata
Ce spune Andreea Berecleanu despre Cristina Țopescu. Sursă foto: Elle

După moartea Cristinei Țopescu, Andreea a vorbit sincer despre relația de prietenie pe care o avea cu jurnalista și modul în care a perceput-o ea ca om. Andreea Berecleanu, jurnalista de la Antena 1 își aduce aminte cu mare drag de toate momentele frumoase și de toate discuțiile pe care le-a avut cu prietena sa. Vedeta de la Antena 1, a mai dezvăluit că Cristina Țopescu avea chiar și o cameră la special amenajată la ea în casă, deoarece o vizita foarte de des. De asemenea, aeasta a mai spus că cea mai mare doriță a Cristinei Țopescu a fost ca după moarte cenușa să-i fie împrăștiată în mare și într-un loc unde să fie cai.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit Elle.

Drama neștiută a Cristinei Țopescu

Andreea Berecleanu a mai povestit în interviul acordat în exclusivitate revistei Elle că își amintește cum, de multe ori, o însoțea pe Cristina Țopescu, în nenumăratele ei acte caritabile, în vizitele pe care le făcea cu regularitate oamenilor neajutorați. Însă, cel mai important își amintește drama prin care a trecut Cristina Țopescu atunci când nu a reușit să înfiieze un copil.

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”, a povestit Cristina Berecleanu.

Urmăriți Impact.ro și pe