Drama greu de imaginat a Eugeniei Șerban. Cum i s-a schimbat viața, după ce a aflat că suferă de o boală nemiloasă

Redacția IMPACT 01.06.2020, 17:30

Eugenia Șerban a fost diagnosticată, anul trecut, cu una din cele mai nemiloase boli cu care se confruntă omenirea. Actrița a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața, după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer.

„Prima dată am crezut că este o greșeală”

Actrița Eugenia Șerban, atât de dragă publicului pentru aparițiile sale în producții TV foarte populare precum „Inimă de Țigan”, „Iubire ca-n filme” sau „La Bloc”, a fost diagnosticată cu două forme de cancer. Ea a aflat, în luna aprilie a anului trecut că suferă de această boală nemiloasă, după un control anual la ginecolog, unde medicul a descoperit că ceva nu este în regulă.

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Foto: Viva.ro
Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Foto: Viva.ro

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare (…) Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, a spus Eugenia Șerban, într-un interviu acordat revistei Viva.

Ea a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu un an, o operație extrem de complexă, ce a durat mai bine de 12 ore. Viața sa a devenit o luptă, dar în care a învățat însă să aprecieze mai mult fiecare moment din viața sa.

„ Viața mea este aceeași, doar că ordinea priorităților s-a schimbat. Sănătatea, copilul, cariera, familia și prietenii mei. Sunt anumite lucruri poate cărora nu le dădeam importanță înainte. Bucuria fiecărei zile, fiecare dimineață… Iubeam florile și înainte, dar astăzi le iubesc mult mai mult. Știu să mă bucur de ele.

Știu să mă bucur poate mai mult decât înainte de fiecare răsărit de soare și de fiecare apus. Înainte erau doar lucruri obișnuite, acum sunt importante”, a spus Eugenia Șerban.

Actrița a declarat că acum se simte mult mai puternică și încrezătoare în forțele ei și este nerăbdătoare să-și reînceapă activitatea.

„În această perioadă sunt foarte bine, dar foarte dornică să-mi încep activitatea. Sper să se întâmple foarte curând, să fim și noi lăsați să ne reîncepem activitățile artistice”, a spus actrița, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe