Drama cumplită trăită de Lidia Buble în copilărie. Cum a fost la un pas să își omoare sora, a mărturisit cu lacrimi în ochi. „Am pândit-o special”

Beatrice Dumitru 10.01.2023, 20:32
Drama cumplită trăită de Lidia Buble în copilărie. Cum a fost la un pas să își omoare sora, a mărturisit cu lacrimi în ochi. „Am pândit-o special”

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are zece frați, iar tatăl său este pastor. Aceasta a spus mereu că are o relație apropiată cu aceștia, dar de curând a dezvăluit cu ochii în lacrimi drama copilăriei ei, despre care nu a vorbit nimic până acum. Cântăreața a mărturisit că a fost la un pas să-și omoare sora mai mică, mezina familiei.

„S-a înnegrit pe loc”

Lidia Buble a fost prezentă la podcast-ul lui Horia Brenciu, intitulat „Lucruri simple”, în timpul căruia a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa. Artista a vorbit mereu despre viața sa personală, mai ales atunci când forma un cuplu cu Răzvan Simion, dar de această dat dată a făcut o mărturisie despre o întâmplare care i-a marcat copilăria.

Lidia Buble a povestit cu lacrimi în ochi unul dintre cele mai dure episoade din viața sa pe care nu îl va uita niciodată. Pe când avea doar zece ani, Lidia Buble a crezut că a omorât-o pe sora sa Lorena, cu care are o relație ceva mai specială. Cântăreața a scăpat-o pe aceasta din brațe pe gresie la o vârstă foarte fragedă.

Drama cumplită trăită de Lidia Buble în copilărie. Cum a fost la un pas să își omoare sora, a mărturisit cu lacrimi în ochi. „Am pândit-o special”
Lorena, sora Lidiei Buble.

Lori, din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie astăzi în viață. Când a avut două sau trei luni, ea după ce s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță. Mama ne-a interzis să o luăm în brațe de frică să nu îi facem rău. Într-o zi când mama, am pândit-o special, a intrat în baie să-și spele părul, am fugit direct la pătuțul unde era Lori și eram atât de disperată să o văd. Am luat-o în brațe și am început să mă comport cu ea ca și cu păpușile pe care le colecționam. Și o aruncam, și iarăși o prindeam și ultima dată când am aruncat-o am scăpat-o exact pe gresie. Efectiv s-a înnegrit pe loc. Mi-aduc aminte că am început să bat cu disperare în ușă. Mami a fugit cu ea și a leșinat cu ea în brațe. Am apucat să-l sun pe tatăl meu să vină acasă cât poate de repede pentru că Lori e pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit”, a povestit Lidia Buble în cadrul podcast-ului.

„Era foarte grav ce pățise”

Cântăreața a mai povestit că după acel episod a fugit de acasă și s-a ascuns în spatele blocului, într-o grădină, până nopatea tărziu, pentru că nu avea curajul să meargă acasă. „Eu știam în momentul ăla că mi-am omorât sora”. Dar Lorena a trecut cu bine peste acel moment tragic, iar cele două două au acum o conexiune specială.

După, tata mi-a povestit ce s-a întâmplat. Doctorii i-au zis să ia fata că decât să moară în spital, mai bine să moară acasă. Era foarte grav ce pățise”, a mai adăugat plângând Lidia Buble.

Lorena Buble este sora cea mica a Lidiei Buble, tânără are 20 de ani și este deseori comparată cu Angelina Jolie datorita frumuseții sale. Anul acesta, Lorena a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, secția Muzică, fiind pasionată de instrumente, în special vioară și contrabas.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...