Drama cumplită a Oanei Roman. “Am căzut într-o depresie foarte gravă”. Suferința pe care o ascunde de ani de zile

Diana Radu 09.07.2020, 13:02

Oana Roman a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Mihai Gâdea, de pe Antena 3 drama cumplită prin care a trecut. Vedeta a spus a că din cauza bullying-ului la care a fost supusă de mai bine de 20 ani a căzut în depresie și s-a îngrășat.

Oana Roman vorbește despre drama prin care a trecut

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea, din cauza glumelor sau situațiilor la care a fost supusă din cauza kilogramelor în plus. Oana Roman susține că a început să ia în greutate după ce s-a lăsat de sport. Situația de după Revoluție a produs o ruptură în viața socială a vedetei, motiv pentru care a ajun să se confrunte cu depresia.

„Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a spus Oana Roman la Antena 3.

oana roman, drama, depresie
Oana Roman vorbește despre drama prin care a trecut

„Am trecut printr-o depresie foarte gravă”

Oana Roman a încercat să-și țină suferința ascunsă de ochii celor din jur și nu le-a dat replici celor care au făcut glume pe seama sa. Însă, a suferit extrem de mult din cauza acestor etichete pe care i le punea societatea fără să știe despre ce este vorba. Mulți trăiesc cu impresia greșită că s-a îngrășat de la mâncare, adevărul este că s-a îngrășat de la depresie, spune chiar vedeta.

„La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă. S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba”, a mai spus  Oana Roman pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe