Drama care i-a marcat viața lui Alex Dima. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde prezentatorul PRO TV

Madlen Moraru 27.05.2020, 16:05
Drama care i-a marcat viața lui Alex Dima. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde prezentatorul PRO TV

Prezentatorul Alex Dima a trecut prin momente cutremurătoare, în urmă cu câțiva ani. Bărbatul celebru datorită aparițiilor din cadrul emisiunilor PRO TV a fost marcat de o dramă și are o poveste de viață mai puțin știută de către cei din public.

Drama care i-a marcat viața lui Alex Dima

Datorită emisiunii ”România, te iubesc”, Alex Dima a reușit să atingă inimile românilor, dar și un rating foarte mare pentru postul de televiziune. Nu foarte mulți știu că și bărbatul cu o vastă experiență în televiziune a traversat momente dramatice, în familie. Acesta a rămas văduv cu câțiva ani în urmă, când soția lui a fost răpusă de o boală cumplită – cancerul.

Drama care i-a marcat viața lui Alex Dima. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde prezentatorul PRO TV
Alex Dima și-a pierdut soția când fetița lor avea o vârstă foarte fragedă

Puțini știu ce suferință cumplită ascunde prezentatorul PRO TV

Prezentatorul Alex Dima este și tăticul unei fetițe și a rămas văduv atunci când micuța avea o vârstă foarte fragedă. Clipele dramatice nu au fost foarte des prezentate publicului, astfel că acesta a vorbit de puține ori, în ultimii ani, despre modul în care și-a pierdut soția. Întâmplarea foarte tristă a avut loc cu aproximativ 11 ani în urmă.

”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt.”, susținea Alex Dima, într-o discuție cu Andreea Esca, potrivit okmagazine.ro.

Viața de familie a lui Alex Dima a fost profund marcată când Sara era foarte mică, iar Teodora, soția lui, a murit răpusă de cancer. Jurnalistul a susținut și în interviuri din trecut că partenera sa de viață ajunsese în grija unui cadru medical nepotrivit.

„N-am ştiut, i s-au dat nişte creme, la vremea respectivă. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte…. Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta şi eu am insistat să meargă la doctorul acesta, pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor. (…)Puteam să mă lupt, cumva îmi reproşez că nu am luptat cu armele mele, dar am vrut să fiu un cetăţean corect şi pe ea oricum nu o mai aduceam înapoi.”, mai susținea Alex Dima.

Urmăriți Impact.ro și pe