Drama care i-a marcat viața actriței Tora Vasilescu. Puțini știu ce mare durere poartă în suflet

Diana Radu 05.07.2020, 16:46
Drama care i-a marcat viața actriței Tora Vasilescu. Puțini știu ce mare durere poartă în suflet

Actrița Tora Vasilescu a încântat ani la rând publicul prin personajele pe care le-a interpretat atât pe scena teatrelor, cât și în telenovelele românești. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o prezență plină de energie, artista a reușit să ascundă drama prin care a trecut. Însă, aceasta nu poate uita niciodată acele momente care au marcat-o.

Tora Vasilescu, despre drama prin care a trecut: „Am avut probleme grave de sănătate”

Cariera actriței a fost una preserată cu multe aplauze și roluri interpretate pe parcursul celor 40 de ani în care a făcut parte din breasla artiștilor. Publicul a iubit-o și a aprecizt-o inclusiv după ce Tora Vasilescu a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor la vârsta de 50 de ani. Acum, aceasta locuiește cu soțul ei, într-o casă din zona Buftea. Însă, pe lângă bucuriile pe care le-a trăit pe scenă, actrița nu poate uita drama pe care a trăit-o.

Tora Vasilescu a dezvăluit în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de pe Antena 1 că a pierdut o sarcină fix când se afla pe scenă. Aceasta își amintește că a trecut prin clipe cumplite atunci, dar și prin probleme de sănătate.

„În pauza unui spectacol am avut un avort spontan. Salvarea a venit după ce s-a terminat spectacolul. Spectacolul s-a oprit atunci. Eram în momentul miresei, m-am dus la toaletă, ştiam ce se întâmplă şi am rugat un coleg să-mi spună dacă ceva se vede, pentru că eram îmbrăcată în rochie albă. La spital, doctorii mi-au spus că s-a oprit spontaneitatea. Am avut probleme grave de sănătate”, a spus Tora Vasilescu la „Acces Direct”.

tora vasilescu, actrita, drama
Tora Vasilescu, despre drama prin care a trecut: „Am avut probleme grave de sănătate”

Tora Vasilescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici. A fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România. A câștigat premiul Placheta de aur pentru rolul din Imposibila iubire la Festivalul de film neorealist „Laceno D’Oro” de la Avellino și premiul pentru Cel mai bun rol secundar feminin în Șobolanii roșii. Tora Vasilescu a fost căsătorită cu regizorul Mircea Daneliuc.

Urmăriți Impact.ro și pe