Dragoş Săvulescu duce o viaţă de lux sub control judiciar. Imagini fabuloase din vila în care locuieşte în Grecia

Ioana Bucur 13.08.2021, 14:43
Dragoş Săvulescu duce o viaţă de lux sub control judiciar. Imagini fabuloase din vila în care locuieşte în Grecia

„Trăiesc ‘La Dolce Vita’ cu bani furați”. Prins în Grecia, în stațiunea milionarilor, Dragoș Săvulescu duce o viață de lux sub control judiciar. Presa elenă a publicat imagini fabuloase cu vila în care locuieşte.

Dragoș Săvulescu trăiește în condiții la care mulți nici nu visează sub control judiciar

Presa din Grecia dezvăluie că fugarul Dragoș Săvulescu duce o viață de lux sub control judiciar. Fostul acționar Dinamo și-ar fi reînnoit contractul de închiriere pentru vile de 87.500 de euro pe lună din insula Mykonos, destinația de vacanță preferată a milionarilor.

Într-un articol intitulat „Trăiesc ‘La Dolce Vita’ cu bani furați” jurnaliștii eleni prezintă și un montaj video cu vila de lux în care locuiește fugarul prins în Grecia, arestat în vederea extrădării, apoi eliberat până la finalizarea procedurilor judiciare.

„El (Dragoş Săvulescu – n.r.) a reînnoit contractual de închiriere a vilei în care locuieşte, în Agios Lazaros, până la data de 30 septembrie, cu dreptul de-l reînnoi până la finalizarea procedurilor judiciare. În tot acest timp, frumoasa lui soţie se află într-o stare psihică proastă”, scrie site-ul Protothema.gr.

Potrivit Hotnews, vila fabuloasă este situată la aproape trei kilometri de centrul orașului Mykonos și poate găzdui până la 15 adulți, în cele opt dormitoare și opt băi pe care le are. Proprietatea oferă o vedere panoramică spectaculoasă spre Marea Egee. Camerele au intrări separate şi sunt dotate cu jacuzzi. În suita de lux, fostul acţionar de la Dinamo şi iubita sa de origine albaneză au inclusiv două piscine.

A fost de gol de iubita sa

Fostul acționar Dinamo a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, bărbatul reușise să fugă din țară înainte de decizia definitivă a instanței. Inculpați în același caz au mai fost fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos)”, a transmis Poliţia Română.

Săvulescu nu a vrut să se predea autorităților, pentru a-și ispăși pedeapsa pe care o catalogase ca fiind „nedreaptă și nemeritată, dată de niște judecători corupți” și „plini de ură la adresa unor oameni nevinovați”. El fusese dat în urmărire internațională.

„Am ales să nu mă predau autorităţilor române pentru a-mi ispăşi o pedeapsă nedreaptă şi nemeritată dată de nişte judecători corupţi de sistemul din care fac parte, fără conştiinţă şi plini de ură la adresa unor oameni nevinovaţi!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTIŢIE CORUPT DIN ROMÂNIA!!!

Am decis să lupt până la capăt pentru a-mi demonstra nevinovăţia şi pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justiţie bolnav din România! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbătut la nivel naţional ci şi un caz cunoscut internaţional, pentru a atrage atenţia opiniei publice din ţările civilizate asupra nedreptăţilor, ilegalităţilor şi abuzurilor pe care actualul sistem de justiţie din România le face!”, scria Săvulescu într-o postare, după ce a fost condamnat.

Săvulescu a fost prins de polițiștii greci după o gafă făcută de iubita sa. otomodelul albanez Angela Martini și o prietenă din grupul cu care petreceau au publicat pe rețelele de social media mai multe fotografii din Mykonos, iar în imagini apărea și afarceristul român.

Urmăriți Impact.ro și pe