EXCLUSIV

Dragoș Dolănescu, despre amintirile care îl leagă de cele două surori. Cea mare e sufletul lui: „În studenție, pentru ea am cărat cărămizi cu cârca și am spălat vase”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 28.01.2023, 10:00

Dragoș Dolănescu mai are, pe lângă Ionuț Dolănescu, încă un frate, dar și două surori, din căsnicia mamei lui, Margarita Valenciano, cu un american. Dar, cea mai apropiată soră îi este Carla, medic de profesie, de care, de altfel, a și avut grijă, pe perioada studiilor, la București și la Madrid: ”Ca să ne întreținem amândoi, la facultate, eu căram cărămizi cu cârca și spălam vase, prin localuri, iar ea era bonă pentru copii”, ne-a declarat Dragoș Dolănescu, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

Sora lui, Carla, a absolvit Facultatea de Medicină din București și este medic de familie, în Madrid

Dragoș Dolănescu nu a reușit să mai repare relația cu fratele lui, Ionuț Dolănescu, urmare a scandalurilor pe moștenirea de un milion de euro, însă cu cele două surori și cu fratele lui, din partea mamei, are o relație foarte strânsă. El ne-a povestit despre fiecare, ce meserii au și unde au ales să se stabilească, căci nu toți locuiesc în Costa Rica, unde s-au născut.

Dragoș ne-a vorbit cu drag despre Carla, sora lui, de profesie medic, care în prezent se află în Madrid. Între ei s-a creat o legătură specială, pe perioada studenției, în București, și, mai apoi, în Spania, când au muncit cot la cot ca să se poată întrețină la studii: ”Cât am stat în București, la Facultatea de Psihologie, la Stat, nu am locuit în casa tatălui meu, căci Ionuț a făcut scandal, așa că am stat cu chirie, cu sora mea, Carla, care și ea era studentă, dar la Medicină.

Am locuit cu chirie, din 1998 până în 2004, perioadă în care nu am vorbit deloc cu tatăl meu. Apoi, am aflat că este bolnav și l-am căutat. Voiam să mă împac cu el. Mă gândeam, Doamne ferește, dacă moare, iar eu n-am făcut pace cu el? I-am demonstrat însă că n-am avut nevoie de banii lui, că eu și Carla ne-am putut descurca și singuri”.

Citește și Dragoș Dolănescu împlinește 47 de ani. „Dacă mor în Costa Rica, vreau să fiu îngropat cu trăistuța mea cu pământ românesc. Și tata umbla cu așa ceva după el”. EXCLUSIV!

Dragoș cu mama lui și cu cele două surori
Dragoș cu mama lui și cu cele două surori

În studenție, ca să aibă bani de chirie, Dragoș căra cărămizi cu cârca, iar Carla lucra ca bonă

Dragoș Dolănescu continuă seria dezvăluirilor, din perioada studenției, plină de lipsuri financiare. Atunci, a fost nevoit să facă și cele mai grele munci, pe un șantier, pentru a strânge bani de chirie pentru el și sora lui, Carla: ”Din 2002 și până în 2005, am locuit la Madrid. Acolo am făcut doctoratul, iar Carla, care m-a însoțit, și-a făcut specializarea în medicina de familie.

A învățat foarte bine, au pus-o șefă, acum are în grijă 36 de mici clinici din Madrid și sute de angajați. Nu este căsătorită, deși are 41 de ani. Dar, are un prieten cu care se plimbă peste tot în lume. În perioada studenției noastre, eu căram cărămizi cu cârca, pe un șantier sau spălam vase la un local din Madrid, iar ea era bona copilului unei familii. Strângeam amândoi bani, ca să ne întreținem, căci nu locuiam la cămin, ci, cu chirie, în apartament”.

Sora cea mică, Stephanie, este stewardesă în America, iar fratele lui e mecanic auto, în Costa Rica

Dragoș este foarte atașat însă și de sora mai mică, Stephanie, frumoasă ca un fotomodel, dar și de fratele lui, Junior: ”Are 32 de ani, nici ea nu e măritată, dar are un prieten de vreo 14 ani.

E stewardesă și deține cetățenie americană, căci al doilea soț al mamei era american. Stephanie locuiește undeva aproape de Miami. Iar fratele meu are 31 de ani, și stă, aici, în Costa Rica, unde deține un atelier auto. Noi îi spunem Junior, căci are același nume cu al tatălui său”.

Cum și-a comemorat Dragoș Dolănescu tatăl, pe 25 ianuarie: ”Am desfăcut o sticluță de vin roșu, preferatul lui”

Dragoș ne-a mai mărturisit și cum și-a comemorat tatăl, pe solistul de muzică populară Ion Dolănescu, care, pe 25 ianuarie, ar fi împlinit 79 de ani: ”Am fost la biserică, am aprins lumânări, iar apoi am mâncat mămăliguță cu sărmăluțe, cum îi plăceau lui, mama le-a gătit. Și am deschis o sticluță de vin roșu, preferatul lui.

Dragoș susține că de la Ion Dolănescu a învățat și să înjure: ”Tata înjura la supărare, înjura așa cu patos, din tot sufletul, și apoi se calma brusc. Adevărul este că, deși eu vorbesc spaniola, în limba noastră nu există așa înjurături, în care să iei tot neamul la rând. Eu vorbesc în spaniolă, în Costa Rica, dar înjur în română. Nici copiii mei nu înțeleg, căci ei nu știu româna”, ne-a mai dezvăluit Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Impact.ro .

Citește și Gestul bizar făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Rivala sa a făcut dezvăluirea: „Mi-a fost frică de ea”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...