Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza alcoolului. Gestul stupid pe care l-a făcut pe terasa unui hotel de pe Litoral, regretă și acum

Beatrice Dumitru 04.02.2023, 13:44
Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza alcoolului. Gestul stupid pe care l-a făcut pe terasa unui hotel de pe Litoral, regretă și acum

Dragoș Bucur, soțul Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, a vorbit despre copilăria și adolescența lui și a dezvăluit lucruri neștiute până acum. Acesta a povestit despre un episod care se putea sfârși tragic din cauza alcoolului, dar și despre alte boacăne pe care l-a făcut.  „Nu am fost cel mai cumite copil din lume”, a spus actorul.

„Dumnezeu a avut grijă ca eu să nu fac pasul acela”

Dragoș Bucur, juratul de la „Românii au talent”, a fost prezent în podcastul lui Mihai Bobonete și a dezvăluit multe lucruri despre copilpria sa și despre nebuniile pe care le făcea. Actorul a recunoscut că nu fost cel mai cuminte copil din lume, dar a povestit și un episod din adolescența sa. când a fost la un pas de moarte din cauza alcoolului.

Dragoș Bucur a povestit că la vârsta de șapte ani a âncercat să fumeze așa cum făceau adulții, dar pentru că nu avea țăgări rula în foi de ziar iarbă de pe jos și fuma în spatele blocului. Acesta  a mai dezvăluit că, la un moment dat, s-a îmbătat atât de rău, încât a fost la un pas de moarte pe terasa unui hotel de pe Litoral, pe când avea 17 ani, și consideră că aceea a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o.

Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza alcoolului. Gestul stupid pe care l-a făcut pe terasa unui hotel de pe Litoral, regretă și acum
Dragoș Bucur este jurat la „Românii au talent”.

Eu tot vorbesc cu fiica mea care a tot crescut, acum are 16 ani. Ce înseamnă acoolul, ce înseamnă țigările, drogurile. Eu sunt anti consum de substanțe interzise. Este nasol, mai ales că am aflat că majoritatea tinerilor consumă. În acest context i-am povestit că odată, cred că aveam vreo 17 ani, m-am îmbătat atât de tare că la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter, avea 14 etaje. Și mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea. Mergeam pur si simplu… eram un zeu. Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela pe care, în mod normal l-aș fi făcut strâmb fără nicio problemă la cât de beat eram”, a povestit Dragoș Bucur în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur făcea clătite cu pastă de vase

Lui Dragoș Bucur îi plăcea să facă și farse prietenilor săi și se amuză și acum când își amintește cum le făcea clătite cu pastă de spălat vasele.

Chemam prieteni pe la mine și întindeam masa cu alea. La un moment dat, un prieten, Japonică, nu a vrut să mănânce că și-a dat seama. Am mâncat și eu din ele ca să îl conving. Făceam niște răutăți din astea gratuite. Mi-a povestit fiica mea, Sofia, că a început să facă chestii asemănătoare’, a mai spus Dragoș Bucur.

Actorul a mai mărturisit că, unoeri, își mai ceartă copiii atunci când mai fac boacăne, dar de cele mai multe ori îi lasă pentru că se gândeste că și el făcea la fel și îi explică și soției lui lucrul acesta. „Îmi este rușine de mine când mă uit în oglindă”, a afirmat Dragoș Bucur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...