Dragoș Bucur, apariție inedită după scandalul declanșat de postarea anti-mască. Felul în care a fost surprins alături de soția sa, Dana Nălbaru

Iancu Andreea 08.04.2021, 12:44
Dragoș Bucur, apariție inedită după scandalul declanșat de postarea anti-mască. Felul în care a fost surprins alături de soția sa, Dana Nălbaru

Dragoș Bucur a fost surprins recent într-o ipostază neașteptată după scandalul care a izbucnit în urmă cu câteva luni după postarea anti-mască pe care a susținut-o în online. Alături de soția sa, Dana Nălbaru, cuplul a apărut în public într-un mod care reușește să stârnească, din nou, controverse.

Cum au fost văzuți Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, după scandalul anti-mască

Măsurile restrictive din pandemie, impuse de către autorități pentru a limita răspândirea virusului, au reușit să scindeze populația în două. Astfel, s-a lansat scandalul pro sau anti-mască, la care s-a aliniat și Dragoș Bucur, alături de soția sa Dana Nălbaru, după cum chiar actorul susținea în urmă cu puțin timp printr-o postare pe rețelele de socializare. Dincolo de faptul că și-a exprimat opțiunea de a nu purta mască și de a nu se vaccina, deși a cunoscut boala Covid-19 în toamna anului trecut, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru aleg cu relaxare să funcționeze după propriile reguli.

Cuplul a fost văzut recent într-un spațiu public, la o întâlnire în oraș cu un prieten, unde niciunul dintre ei nu a purtat mască, ignorând complet regulile sanitare. Reporterii cancan.ro i-au susprins pe cei doi soți în timp ce se aflau la terasa unui local din Capitală, însoțiți de doi dintre copii. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu au părut deranjați de nimic, continând să își poarte discuția cu amicul comun, în ciuda ignorării obligativității de a purta mască și la exterior.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, alături de cei trei copii ai cuplului
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, alături de cei trei copii ai cuplului

Mesajul care a atras critici de partea actorului: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

În urmă cu câteva luni, Dragoș Bucur făcea o postare pe pagina sa de Facebook în care anunța, ca din senin, că este hotărât să nu se vaccineze și nici nu poartă mască, semn că ignoră complet măsurile autorităților. Totuși, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” a uimit prin mărturisirea sa, care nu era susținută și de argumente, mai cu seamă după ce Bucur fusese diagnosticat cu Covid-19 în toamna anului trecut. Postarea sa a stârnit un val de comentarii în online, motiv pentru care Dragoș a decis să detalieze mesajul său. Actorul a precizat că este strict opțiunea sa și că nu încurajează alte persoane să îi urmeze exemplul.

Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui. Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur această decizie.

Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord. Știu sigur că mai sunt oameni care gândesc ca mine, dar fie le este teamă să se exprime public, fie preferă să stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred în Dumnezeu și în libertatea de expresie, sunt susținător al luptei împotriva discriminării și astea sunt valorile după care mă ghidez în viață. P.S. – Acum îmi e teamă să citesc toate comentariile de la postarea precedentă, dar trec eu și peste teama asta!, a scris ulterior acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...