Dragnea, ieșire nervoasă la adresa lui Cioloș: „Are ceva tupeu băiatul ăsta”

Ciprian Ioana 11.03.2019, 14:07
Dragnea, ieșire nervoasă la adresa lui Cioloș: „Are ceva tupeu băiatul ăsta”

Poate te-ai obișnuit cu politicieni care își aruncă deseori cuvinte grele și se contrazic pe diverse teme. Motivul de harță între Liviu Dragnea și Dacian Cioloș îl reprezintă colaborarea cu serviciile secrete.

După ce fostul premier Dacian Cioloș le-a cerut public liderilor PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, să dea declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu Securitatea sau cu serviciile de informații, Liviu Dragnea a reacționat.

Solicitarea l-a enervat pe liderul PSD.

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”

Liviu Dragnea, președintele PSD

Replica lui Liviu Dragnea vine după ce Dacian Cioloș a cerut dovezi că liderii PSD nu au fost colaboratori ai Securității.

„Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate”.

Dacian Cioloș, președinte PLUS
Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe