Dragnea: „Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale”. Ce a scos la iveală fostul lider PSD

Rădulescu Valentin 25.06.2020, 21:01
Dragnea: „Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale”. Ce a scos la iveală fostul lider PSD

Astăzi a avut loc primul interviu cu Liviu Dragnea după mai bine de un an de când a fost încarcerat. Fostul Lider PSD a făcut dezvăluiri uluitoare care a scos la iveală mai multe semne de întrebare. Ce a spus Dragnea despre președintele Klaus Iohannis?

Dezvăluiri șocante din închisoare. Ce spune Liviu Dragnea despre președintele Klaus Iohannis?

Într-un interviu acordat pentru Realitatea Plus, Fostul lider PSD a făcut mai multe dezvăluiri șocante, atât despre situația în care se află, dar și despre actualul președinte al României. Potrivit informațiilor, Liviu Dragnea susține că i s-a luat dreptul la comunicarea liberă, iar astfel „Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale”.

„Revin la realitatea politică. Nu țin neapărat să supăr sau să jignesc pe cineva. Dar Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. Și de ce să iasă unul in piata si sa vorbeasca saptamanal la televizor sa arate niste lucuri evidente doar sa vorbeasca despre ele, si atunci cel mai bine se intampla niste abuzuri, si anume este luat un drept de a putea comunica – dreptul la comunicare, la a vorbi liber, pentru a nu deranja. Este foarte simplu. Majoritatea îi ciugulesc din palmă, și lui, și Guvernului.

Mai apar din cand in cand semne, niste actiuni, destul de timide, un fel de contre. Dar in final toata lumea devine inteleapta si cu multe plecaciuni se merge inainte spre ce? Spre o situatie destul de rea”, a spus Liviu Dragnea în cadrul interviului.

Dragnea:
Dragnea: „Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale”. Ce a scos la iveală fostul lider PSD

Liviu Dragnea susține că este folosit pentru campaniile electorale

Mai mult, fostul lider PSD a vorbit din Penitenciarul Rahova și despre campaniile electorale care se folosesc de imaginea lui. Liviu Dragnea susține faptul că forța PSD nu mai este una serioasă, iar astfel au început să se lege de el. Acesta a mărturisit în continuare că este nevinovat și totul este o mizerie. Totodată, Dragnea adăugat și faptul că a fost chemat de DNA în calitate de inculpat.

„Sunt convins că și acum, ca și în alte campanii electorale, o să meargă cu un mesaj anti-cineva. Nu o să meargă contra PSD, pentru că nu mai este o forță serioasă. Încearcă să se ia de mine. Nu au reușit să ma îngenuncheze. Nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat total nevinovat. Într-un an și o lună nu am avut voie să vorbesc cu presa
O să fiu folosit. E limpede. Nu s-a mai operat demult în acest dosar. Chiar i-am spus Irinei că undeva în această vară vor ieși cu ceva, pentru că nu au ce să spună în campania electorală” a mai adăugat Liviu Dragnea, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe