Două directoare de la DSP s-au bătut, în Ialomița. Amenințări, vizită la spital și dosar penale

Badea Violeta 11.08.2022, 17:20
Două directoare de la DSP s-au bătut, în Ialomița. Amenințări, vizită la spital și dosar penale

Scandal uriaș la SDP Ialomița! A fost meci de box miercuri, 10 august, la Direcţia de Sănătate Publică din județul Ialomița. Protagoniste au fost două directoare ale instituției. Cele două s-ar fi luat la bătaie chiar la locul de muncă. Oamenii legii au sosit la fața locului și au deschis o anchetă, după ce o altă angajată, care a auzit țipetele celor două, a apelat 112.

Bătaie la DSP Ialomița. Două directoare s-au luat la harță chiar în sediul instituției

A fost mare scandal ieri, 10 august, la DSP Ialomița! Două directoare ale instiuției s-au luat la bătaie într-un birou. Țipetele celor două au fost auzite de o altă angajată. Speriată de ceea ce se întâmplă, femeia a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului.

În urma verificărilor efectauate, oamenii legii au stabilit că lupta se ducea între directoarea executivă și directoarea economică. De altfel, funcționarii instituției au declarat că între cele două directoare existau tensiuni de mai mult timp.

Cearta ar fi pornit după ce directoarea executivă i-ar fi cerut directoarei economice să semneze niște documente, iar aceasta din urmă ar fi refuzat.

Citește și Traseismul politic a lăsat instituțiile din Ialomița pe mâna interimarilor!

Scandal la DSP Ialomita. Doua directoare s-au luat la bataie
Scandal la DSP Ialomita. Doua directoare s-au luat la bataie

„M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou”

Directoarea executivă a rupt tăcerea în acest caz uluitor. Femeia susține că ea este cea care a fost agresată și susține că tot ea a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița, conform celor de la Independent Online.

În urma celor întâmplate, polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, cea care ocupă funcția de director economic la DSP Ialomița. De asemenea, oamenii legii au deschis și un dosar penal în acest caz.

Citește și Război între Spitalul Județean Slobozia și Direcția de Sănătate Publică Ialomița. Ce acuzatii se aduc!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...