Dorinţa scandaloasă a Dianei Şoşoacă. Ce vrea acum senatoarea AUR: “Nu mă potolesc”

Ana Anitoiu 18.01.2021, 15:41
Dorinţa scandaloasă a Dianei Şoşoacă. Ce vrea acum senatoarea AUR: “Nu mă potolesc”

Diana Șoșoacă și-a exprimat o dorință scandaloasă. Senatoarea AUR susține că se simte filată non-stop și că de aceea vrea să se poată apăra singură. Se teme că ar putea să fie otrăvită sau că cineva ar putea să intre în casa sau în mașina ei, fără să fie invitat.

Ce dorință scandaloasă are Diana Șoșoacă

Senatoarea AUR și-a exprimat dorința recent. Diana Șoșoacă a spus că s-a hotărât să ceară un permis de port-armă, ca să se poată apăra singură. Care ar fi motivul pentru care ea ar fi în pericol? Se pare că patriotismul ei. ”În țara asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a spus politiciana.

”Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

Dorinta scandaloasa a Dianei Sosoaca. Ce vrea acum senatoarea AUR: ”Nu ma potolesc”
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, declarație incredibilă despre Bogdan Stanoevici

De asemenea, Diana Șoșoacă a făcut o declarație incredibilă referitoare la Bogdan Stanoevici, care a murit recent. Senatoarea partidului Alianța pentru Unirea Românilor a sugerat că și ea, la fel ca acesta, s-ar afla pe o listă neagră. ”Și uite că nu mai e printre noi”, a menționat ea, spunând cu o altă ocazie că ea consideră că moartea lui a fost suspectă.

”Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu”, a mai spus Diana Șoșoacă, tot la România TV.

Diana Șoșoacă a bănuit că cineva ar vrea să o otrăvească

Totodată, Diana Șoșoacă a spus, în urmă cu ceva timp, că a avut suspiciunea că cineva ar vrea să o otrăvească. Medicul ei ar fi chemat-o de urgență la analize. Senatoarea AUR a spus că a fost avertizată să nu miroasă florile, precum și că s-a speriat atunci când a primit o pâine făcută de niște călugărițe.

”Am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: ”Eu nu sunt paranoică”

Și ca să clarifice un lucru înainte ca oamenii să înceapă să facă speculații, Diana Șoșoacă a spus că nu este paranoică. Senatoarea AUR a susținut că în timpul campaniei electorale a fost cât pe ce să fie internată, de două ori, cu simptome ce păreau a fi de otrăvire.

”Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a spus Diana Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...