Donald Trump susține că va fi arestat săptămâna viitoare. Își cheamă susținătorii la proteste, pentru ce ar fi acuzat

Stan Filon 18.03.2023, 23:24

Fostul preşedinte american Donald Trump a șocat întreaga planetă, după ce a anunțat că are informații care spun că urmează să fie arestat! Fostul lider la Casa Albă a făcut un apel disperat către susținătorii săi să iasă în stradă și să protesteze! Acuzațiile sunt unele care nu îi fac nicio onoare fostului lider de la Casa Albă!

Donald Trump susține că va fi arestat săptămâna viitoare

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a postat recent un mesaj care a șocat întreaga planetă. Milionarul a spus că are informații că urmează să fie pur și simplu arestat. Din cele spuse de Trump, arestarea sa va avea loc săptămâna viitoare. Mai exact, fostul lider de la Casa Albă susţine că biroul procurorului districtual din Manhattan a precizat că el va fi arestat marţi.

Ce are de gând fostul președinte să facă? Ei bine, nu va sta cu mâinile-n sân, ci și-a mobilizat susținătorii să iasă în stradă și să îl susțină. „Protestați, luați înapoi națiunea noastră”, a scris Trump pe reţeaua sa de socializare, Truth Social.

Donald Trump sustine ca va fi arestat saptamana viitoare
Donald Trump sustine ca va fi arestat saptamana viitoare pentru ca ar fi platit-o pe actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels (foto) pentru a nu dezvalui aventura pe care au avut-o

Este implicată și o actriță pentru filme destinate adulților

Fostul președinte a făcut referiri cu privire la rapoarte conform cărora s-ar putea confrunta în curând cu posibile acuzații penale, legate de o plată făcută către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, scrie NBC News. Trump crede că va fi arestat și pus sub acuzare doar pentru că procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, „îl urăște”, a declarat o sursă apropiată fostului președinte, potrivit CNN. Trump a negat orice faptă greșită și a numit ancheta procurorului o continuare a „vânătoarei de vrăjitoare” partizane împotriva lui. De asemenea, îl acuză că este un „rasist”.

Unii dintre consilierii lui Donald Trump l-au îndemnat în privat pe fostul președinte să nu cheme populația la proteste, îngrijorați de faptul că acestea ar putea degenera, precum s-a întâmplat la istoricul eveniment de la Capitoliu, din data de 6 ianuarie 2021, când mii de oameni au luat cu asalt sediul Congresului Statelor Unite ale Americii, eveniment soldat cu victime omenești.

Fostul avocat al lui Trump, martor cheie

Cu toate aceste, Donald Trump a declarat răspicat că nu are de gând să renunțe la candidatura pentru alegerile prezidențiale chiar dacă va fi pus sub acuzare. Martorul cheie în acest caz este chiar fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, care a pledat vinovat în instanța federală și a recunoscut că a făcut o plată ilegală către Stormy Daniels, având „scopul principal de a influența” alegerile prezidențiale din 2016. A mai spus că a făcut acest lucru sub îndrumarea lui Donald Trump. El a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Trump a recunoscut că i-a rambursat lui Cohen cei 130.000 de dolari, dar spune că plata este legală. El a scris pe Twitter, în 2018, că banii „nu provin din campanie” și că înțelegerea a fost „un contract privat între două părți, cunoscut sub numele de acord de nedivulgare”, pentru ca vedeta pentru adulți să nu facă publică aventura dintre ea și fostul președinte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...