Donald Trump se face comentator de box. Va debuta cu un meci special. ”Nu vreți să ratați așa ceva”

Stan Filon 08.09.2021, 20:57
Donald Trump se face comentator de box. Va debuta cu un meci special. ”Nu vreți să ratați așa ceva”

Donald Trump revine în atenția publicului! Fostul președinte american a anunțat că va comenta meciul de box dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort, programat sâmbătă în Florida, informează EFE. Revenirea lui Holyfield în ring va avea loc în cadrul unei gale organizate chiar de fiul lui Donald Trump!

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, se face comentator de box

Așadar, Donald Trump revine în mod miraculos în atenția publicului. Alegătorii, dar și contestatarii săi, au rămas cu gura căscată atunci când au aflat că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii va comenta un meci de box. Trump nu este străin de showbizz-ul american și nici de sport, luând parte chiar la câteva meciuri de wrestling, în trecut.

Ei bine, acum fostul președinte al SUA își face debutul în lumea comentatorilor sportivi. Mai mult decât atât, îl va avea ca partener de comentariu chiar pe fiul său. „Iubesc marii luptători și marile lupte. Aștept cu nerăbdare să vă văd sâmbătă seara și să vă împărtășesc gândurile în ring. Nu doriți să ratați acest eveniment special”, a spus fostul lider de la Casa Albă. În vârstă de 75 ani, Donald Trump a găzduit multe meciuri de box în anii 1980 și 1990, la cazinourile sale din Atlantic City, New Jersey.

Donald Trump se face comentator de box
Donald Trump se face comentator de box

Evander Holyfield revine în ring

Evander Holyfield, ajuns la vârsta de 58 ani, fost campion mondial la categoria grea, va urca în ring alături de Vitor Belfort, în vârstă de 44 de ani, un luptător brazilian de arte marțiale mixte (MMA), scrie Agerpres. Evander Holyfield revine cu această ocazie în ring după mai bine de zece ani de când s-a retras oficial. El a boxat ultima oară în mai 2011, când l-a învins prin KO tehnic pe danezul Brian Nielsen.

Evander Holyfield nu era programat să lupte cu Belfort, însă l-a înlocuit pe Oscar De La Hoya, în vârstă de 48 ani, fost campion al lumii la șase categorii diferite de greutate, care a fost nevoit să se retragă, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus și a ajuns chiar la spital.

Și localitatea a fost schimbată. Inițial, meciul demonstrativ de box trebuia să aibă loc în California, însă autoritățile și-au retras acordul pentru organizarea evenimentului, așa că a fost mutat în Florida. Meciul dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort este programat pe durata a opt reprize a câte două minute.

După acest meci, Evander Holyfield ar putea încrucișa din nou mănușile cu rivalul său de-o viață, celebrul Myke Tyson, în vârstă de 55 ani, care a revenit în ring în noiembrie 2020, când a terminat partida disputată în fața lui Roy Jones Jr. la egalitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...