Dolj: Ce a făcut un tânăr, după ce a găsit un portofel plin cu bani. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Elena Avramescu 28.01.2021, 13:00
Dolj: Ce a făcut un tânăr, după ce a găsit un portofel plin cu bani. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Ce a făcut un tânăr după ce a găsit un portofel plin cu bani. Un tânăr din Calafat, județul Dolj, în vârstă de 29 de ani, a găsit un portofel plin cu bani pe o stradă din localitate și a mers la sediul Poliției și l-a predat. Proprietara acestuia a fost găsită la scurt timp.

Reacția unui tânăr după ce a găsit un portofel plin cu bani

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție al județului Dolj,  în data de 27 ianuarie, tânărul mergea pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, iar la un moment dat a văzut pe stradă portofelul. A mers cu el direct la sediul Poliției și le-a mărturisit oamenilor legii că nu s-a gândit nicio secundă să-l păstreze.

La scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul. Este vorba despre o tânără de 26 de ani, din comuna Cetate, căreia i-a fost restituit portofelul. În interior se aflau 281 RON și 100 Euro, mai multe carduri de cumpărături, carduri bancare, cardul de sănătate, cartea de identitate, dar şi permisul de conducere.

Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit, este unul care să amintească încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii, cât şi tanăra au aplaudat gestul tânărului, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție al județului Dolj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...