Dolj: Alex Bodi, din nou la tribunal, unde s-a judecat prelungirea arestului său. Ce a decis instanța VIDEO

Elena Avramescu, Mihai Cheleș 09.02.2021, 14:19
Dolj: Alex Bodi, din nou la tribunal, unde s-a judecat prelungirea arestului său. Ce a decis instanța VIDEO

Alex Bodi, din nou la tribunal. Afaceristul nu mai vrea în arest la domiciliu și a cerut înlocuirea măsurii cu cercetarea sub control judiciar. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mers,din nou, marți la Tribunalul Dolj unde s-a judecat prelungirea arestului la domiciliu.

Alex Bodi, din nou la tribunal

Magistrații Tribunalului Dolj au prelungit măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Alex Bodi a ajuns la Tribunalul Dolj cu puțin înainte de ora 12:00, a parcat bolidul său de lux chiar în fața instituției și a intrat în sala de judecată însoțit de avocatul Radu Marinescu. Bodi a fost rezervat în declarații a spus că așteaptă soluția instanței. Procesul în care s-a judecat prelungirea măsurii arestului preventiv a durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care Bodi și-a susținut nevinovăția în fața instanței.

Așteptăm că este în pronunțare până pe mai târziu. Considerăm că am ajuns la un moment în care trebuie să se schimbe puțin lucrurile în bine, a declarat Alex Bodi la ieșirea din Tribunal.

Avocatul lui Bodi a anunțat că a cerut instanței înlocuirea arestului la domiciu.

A fost o solicitare de schimbare a măsurii arestului la domiciliu cu o măsură mai ușoară, cea de control judiciar, pe care am formulat-o noi. Am venit cu o serie de argumente destul de ample de jurisprudență de situație concretă a domnului Bodi pe care le-am prezentat instanței de judecată și, în egală măsură, parchetul a solicitat să fie prelungit arestul domiciliar în privința domnului Bodi cu care apărarea nu a fost de acord, întruct am apreciat că este un interval de timp suficient pentru această măsură și că procesul penal se poate desfășura pentru aflarea adevărului și cu posibilitatea domnului Bodi de a-și continua viața în condiții normale, a declarat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

Alex Bodi, din nou la tribunal
Alex Bodi, din nou la tribunal, in Dolj

Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT și arestat preventiv, în noaptea de 12 noiembrie 2020, într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane şi proxenetism. În data de 18 decembrie 2020, Bodi a fost plasat în arest la domiciliu. Bodi împreună cu alți bărbați ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar obligat să se prostitueze.

Surse judiciare susțin că fetele erau exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau case și partamente închiriate în orașe din Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria. Potrivit procurorilor, unele dintre victime au fost vândute altor traficanți. Cei mai mulți bani, obținuți de pe urma traficării fetelor au fost investiți de liderul grupării în proiecte imobiliare în țară și străinătate.

Urmăriți Impact.ro și pe